• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Emirates biletlerinde büyük fiyat avantajı

Emirates biletlerinde büyük fiyat avantajı
Emirates Havayolu, 22-23 Şubat tarihlerinde biletlerini www.emirates.com.tr’den alan yolcularına tüm sınıflarda çok avantajlı fiyatlar sunuyor.

emirates.com.tr’den alınan biletlerde büyük fiyat avantajı  

Emirates Havayolu, 22-23 Şubat tarihlerinde biletlerini www.emirates.com.tr’den alan yolcularına tüm sınıflarda çok avantajlı fiyatlar sunuyor.  

22-23 Şubat tarihlerinde www.emirates.com.tr adresinden herhangi bir Emirates uçuş noktasına alınan İstanbul çıkışlı biletlerde, First ve Business class yolcuları bilet başına 200 Avro, Ekonomi sınıfı yolcuları ise bilet başına 100 Avro indirimden yararlanacak. Satın alınacak biletlerin seyahatlerinin 31 Mart 2012 tarihine kadar başlaması gerekiyor. 

Tamamı Türkçe içerikli web sitesine sahip tek uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, yolcularını www.emirates.com.tr adresinden rahatlık, kolaylık ve hızla buluşturmaya devam ediyor. Emirates’in online müşterileri biletlerini en cazip fiyatlarla Türkçe web sitesinden alarak, işlem kolaylığı sayesinde vakitten de kazanıyor. Türkçe uçuş arama ve fiyatlandırma sistemi ile yolcular, 7 gün içindeki tüm uçuşların en uygun koltuk ve fiyat bilgilerini alabiliyor, böylece bütçelerine en uygun bilet fiyatıyla seyahat edebiliyorlar. 

Ayrıca Emirates yolcuları uçağa binmeden önce www.emirates.com.tr adresinden uçuş noktalarıyla ilgili tüm bilgileri önceden alabildiği gibi, uçak içi eğlence seçenekleri, vizyondaki filmlerin fragmanları ve uçak içi ürünlere ilişkin sanal turları da siteden yapabilme olanağına sahip oluyorlar. 

Emirates, www.emirates.com.tr adresinden Türkiye çıkışlı promosyonlar, uçuş noktaları, yer hizmetleri, Dubai Uluslararası Havaalanı, uçak tipleri, şoför hizmetleri, vize hizmetleri, bekleme salonları, mönüler, anlaşmalı havayolları, yeme-içme, alışveriş ve çeşitli aktivitelere ilişkin birçok bilgiyi Türkçe olarak kullanıcılarının hizmetine sunuyor. 

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 165uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 68 ülkede 116noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim