• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates, Boeing 777F ile kapasitesini artırdı

Emirates, Boeing 777F ile kapasitesini artırdı
Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi SkyCargo, filosuna eklenen üç yeni Boeing 777F uçağıyla birlikte toplam kargo kapasitesini önemli oranda artırdı ve kargo ağını daha da genişletti.

 

Her biri 103 tona kadar yük taşıma kapasitesine sahip üç yeni kargo uçağı ile, SkyCargo’nun yük taşıma uçağı filosu 10 uçağa, kargo dağıtım noktaları ise 12’ye yükseldi. SkyCargo’nun dağıtım noktaları şöyle: Taipei, Chittagong, Eldoret, Lilongwe, Kabil, Almaata, Göteborg, Zaragoza, Viracopos, Trablus, Cibuti ve Liege. Dördüncü Boeing 777 uçağı ise Mart ayında filoya katılıyor.
 
Emirates SkyCargo Kıdemli Başkan Yardımcısı Ram Menen yeni alımlara ilişkin şunları kaydetti: “Dünyanın en büyük hava kargo taşıyıcılarından biri olarak, filomuza yatırım yapmaya ve uçuş ağımızı genişletmeye devam ediyor ve böylece müşterilerimize daha fazla esneklik, daha sık sefer, büyük kargo yüklerini taşıyabilecek ilave kapasite ve ‘charter’ seferleri sunabiliyoruz”.
 
Menen şöyle devam etti: “Özel kargo filomuz, 74 ülkede 128 noktaya uçan 185 geniş gövdeli uçaktan oluşan yolcu filomuzun kargo kapasitesiyle birleştiğinde geniş küresel erişim ve dünyanın ticaret yollarına bağlanma olanağı sağlıyor.”
 
Günümüzün en ileri teknolojisine sahip kargo uçağı olan Boeing 777F, aynı büyüklükteki kargo uçakları arasında en düşük yakıt tüketimine sahip. Diğer tüm kargo uçaklarından daha geniş olan 3.7 metrelik ana yük güvertesi, çok büyük yükleri ve geniş hacimli gönderileri taşıma olanağı sağlıyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim