• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates bu yaz çocukları çok eğlendiriyor

Emirates bu yaz çocukları çok eğlendiriyor
Uçak içi eğlence sisteminden oyuncaklara, genç yolculara seyahati daha da keyifli hale getirecek pek çok seçenek sunuluyor.
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bu yaz seyahat eden genç yolcularını mutlu etmek için pek çok yenilik sunuyor. Kısa süre önce Skytrax tarafından üst üste dokuzuncu kez en iyi uçak içi eğlence sistemi seçilen uçak içi eğlence sistemi ice’tan menülere ve oyuncaklara kadar çocukları ve dolayısıyla anne babaları memnun edecek çok şey var.
 
Yaz tatili zamanının geldiği Temmuz ve Ağustos aylarında havayolu şirketinin ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice Digital Widescreen’de çocuklar için harika seçenekler yer alıyor. Film, çizgi film, oyun ve müzik kanalları çeşitliliğiyle rakipsiz eğlence sistemi, çocukları uçuş boyunca eğlendirmeyi garanti ediyor.
 
Yaz programında öne çıkanlar şöyle:
 
Yeni Vizyona Giren Filmler menüsünde 10+ Çocuk Filmleri arasında Croodlar, Doğal Kahramanlar, Felaket Henry, Dev Avcısı Jack, Kahraman Uzaylılar, Muhteşem ve Kudretli Oz ve Paris’te Çılgın Macera.
    
40 Disney Klasik Film arasında ise 101 Dalmaçyalı, Alice Harikalar Diyarında, Arabalar 1 ve 2, Sindirella, Dumbo, Kayıp Balık Nemo, Mary Poppins, Sevimli Canavarlar, Karayip Korsanları filmlerinin dördü birden, Pocahontas, Ratatuy, Aristokediler, Kurtarıcılar ve Oyuncak Hikayesi filmlerinin üçü birden...
    
Aralarında CBeebies, Cartoon Network, Disney Junior ve Wiggletime TV’nin de bulunduğu 30’dan fazla özel çocuk kanalı.
    
Susam Sokağı, Thomas ve Arkadaşları, Kaşif Dora, Scooby-Doo, Barney ve Arkadaşları, İtfaiyeci Sam, Pingu, Transformers ve Tom & Jerry gibi sevilen çizgi filmlerin yer aldığı yaklaşık 60 saatlik televizyon programları.
    
Müzikseverler için ise aralarında One Direction, Demy Lovato, Taylor Swift, Olly Murs, Little Mix ve Justin Timberlake gibi isimlerin yer aldığı harika bir seçkinin yanı sıra yüzlerce müzik kanalından bazıları.
    
Ayrıca çocuklar için özel olarak hazırlanan uçak içi aktivite dergileri: Okul öncesi yaştaki gezginler için 3,2,1 ve daha büyük çocuklar için de oyunlar, testler ve eğlenceli hikayelerle dolu e-kids dergisi.
 
Emirates’in çocuklara özel ürünleri ayrıca mor, yeşil ve sarı gibi canlı renklerle özel olarak tasarlanan ve çatal bıçaklar, tepsi kağıtları, yemek kutuları, kulaklık poşetleri ve oyuncak poşetlerine uygulanan desenlerle süsleniyor. Emirates’in yiyecek-içecek servisi ekibi, şirketin çokuluslu yolcularına uygun olarak, çocukların hem farklı seçenekleri deneyebilecekleri hem de en sevdikleri yemeklerin tadını çıkarabilecekleri özel çocuk menüleri oluşturdu.
 
Genç yolculara, canavar temalı yeni oyuncakları içeren bir eğlence seti hediye ediliyor. Okul öncesi çocuklar için tasarlanan canavar koleksiyonu dünya çapından değişik isimlerle genç globalistaların ruhunu tam anlamıyla yansıtıyor. Bu eğlence seti iki farklı kategoride sunuluyor; yumuşak polar battaniyelere sarılı pelüş karakterler “Battaniye Arkadaşları” ve güvenlik olgusunu aşılamak amacıyla emniyet kemeri takan küçük oyuncaklar “Emniyet Kemeri Canavarları”.
 
Çocuk yolcular ayrıca aralarında 321/e-kids dergileri, renkli boya kalemleri, Emirates markalı sırt çantaları ve termos çantalar, uyku için göz bandı ve ünlü Dr. Seuss kitaplarının bulunduğu mevcut çocuk ürünleri serisinin de tadını çıkarabiliyor.
 
Beş saatin üzerindeki uzun menzilli uçuşlarda çocuklara dünyaca ünlü yaşam tarzı markası Quiksilver ile birlikte tasarlanan yolculuk temalı Quiksilver koleksiyonu sunuluyor. Ağustos ayında ice Digital Widescreen’e harika sörf ve paten programlarının yer alacağı özel Quicksilver TV kanalı ekleniyor.
 
Ayrıca çocuklar ve bebekler için özel hizmetler de sunuluyor. Bunlar arasında, küçük çocuklu ailelere uçağa binişte öncelik tanınması, 2-11 yaş arası çocuklar için özel fiyatlar, ayrı koltukta oturmayan bebekler için 10 kg ücretsiz bagaj haddi, çocukların rahatça kullanabileceği parlak renkli özel çocuk kulaklıkları, bebek kitleri, beşikler, bebek bezleri ve alt değiştirme alanları yer alıyor. Biberon, bebek maması ve iki farklı çeşit kavanoz mamanın yanı sıra yemek/biberon ısıtma hizmeti de ayrıca mevcut. Dubai’ye varışta sunulan özel puset teslimi hizmeti ile küçük bebekleri olan ailelerin uçaktan iner inmez pusetlerine ulaşmaları sağlanıyor.
 
Emirates’in en sık uçan genç yolcuları, ebeveyn/velilerinin izni ile, 2-16 yaş arası genç gezginleri kapsayan sık uçan yolculara özel Skysurfers programına katılabilir ve topladıkları millerle bedava uçak bileti, Apple iPod, oyun ve son moda aksesuarlar kazanma şansı elde edebilir. Özel üyelik kartı, bagaj etiketleri, seyir defteri ve www.skysurfers.com’da şifre korumalı web sitesi sağlanan genç gezginler ekstra hizmetler ve kulüp avantajları sayesinde Emirates’le uçmanın tadını daha da çok çıkarabilir. Skysurfers üyeleri Emirates Skywards üyeleriyle aynı şekilde mil kazanıyor ve ailenin diğer üyeleri gibi Silver ve Gold üyelik statülerine geçebiliyor.
 
Bu ürün ve hizmet çeşitliliği, Emirates’in genç yolcularına özel imkanlar sağlama ve ailelerin yaz tatillerine güzel bir başlangıç yapması için onlara sorunsuz ve konforlu bir yolculuk sunma gayretini destekliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim