• BIST 9679.8
  • Altın 2488.686
  • Dolar 32.4319
  • Euro 34.4112
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C

Emirates, Cape Town seferini ikiye çıkardı

Emirates, Cape Town seferini ikiye çıkardı
Emirates Güney Afrika rotasına olan bağlılığını Cape Town’a gerçekleştirdiği seferlerini günde ikiye çıkararak gösteriyor.

Emirates’ten Güney Afrika Atağı Cape Town Seferleri Günde İkiye Çıkıyor

Emirates Güney Afrika rotasına olan bağlılığını Cape Town’a gerçekleştirdiği seferlerini günde ikiye çıkararak gösteriyor. Yeni uçuş sayesinde yolculara daha fazla uçuş imkanı ve başka rotalara aktarma imkanı sağlanacak.

Emirates Ticari Operasyonlar Bölümü Başkan Yardımcısı Richard Vaughan “Güney Afrika ve Dubai arasında ciddi bir ticaret ve yatırım ilişkisi bulunuyor, Cape Town’a başlayacak yeni seferlerimiz ile yeni iş ve turizm olanaklarının oluşmasına katkıda bulunacağımızı tahmin ediyoruz. Geçen sene süresince Güney Afrika’ya gerçekleştirdiğimiz seferler ciddi ilgi gördü. Her gün Güney Afrika’nın lider turist destinasyonlarından biri olan Cape Town’a gerçekleştireceğimiz ikinci seferlerimizin hem bu ülkeyi ziyaret etmek isteyenler için kolaylık sağlayacağını hem de Güney Afrika’lı müşterilerimize Avrupa, Uzak Doğu ve Emirates’in uçuş ağında bulunan diğer noktalara daha uygun aktarma imkanları sağlayacağını düşünüyoruz.”dedi.

27 Mart itibariyle başlayacak seferler aktarmasız yapılacak. Yeni seferler A340-500 uçakları ile 3 konfigürasyonda gerçekleştirilecek. 12 lüks First Class süitin yanı sıra 42 tane tam yatan Business koltuk ve 204 adet Ekonomi sınıfı koltukta seyahat edecek yolcular uçuşları süresince 1200’den fazla kanala sahip ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’yi deneyimleme şansı da bulacak. Yeni vizyona giren filmler dahil, 100’den fazla TV kanalı, 500 müzik kanalı ve 100’den fazla oyunu bir arada sunan sistemden uçuş süresince güncellenen gündem, iş dünyası ve spor haberlerini öğrenmek de mümkün.

2010’da Cape Town’a % 63’ü Avrupa’dan olmak üzere toplam 3 milyon turistin geldiği tahmin ediliyor. Emirates’in şu an Afrika kıtasında bulunan 19 farklı destinasyona yolcu ve kargo uçuşları bulunuyor. Cape Town’a başlatılacak ek seferler ile Güney Afrika’da bulunan 3 uçuş noktası Johannesburg, Durban ve Cape Town’a toplam haftada 42 sefer gerçekleştirilecek. Emirates Havayolu ile Johannesburg, Durban ve Cape Town

Emirates Havayolu ile İstanbul’dan Johannesburg, Durban veya Cape Town’a ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 606 Avro olmakla birlikte fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim