• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates, Clark'a özel fiyatlarla uçacak

Emirates, Clark'a özel fiyatlarla uçacak
Emirates Türkiye, Ekim ayında başlayacak Filipinler Clark uçuşlarında bir süreliğine indirimli fiyat sunuyor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, sürekli genişleyen uçuş ağına Filipinler’deki ikinci destinasyonu ekliyor. 1990’dan bu yana Filipinler’in başkenti Manila’ya seferler düzenleyen Emirates, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren Clark Uluslararası Havalimanı’na günlük direkt seferlerine de başlayacak.
 
Emirates Türkiye’nin lansman dönemine özel sunduğu kampanya ile 8-21 Temmuz arasında 510 Avro’dan sunulacak Ekonomi sınıfı biletlerle 1 Ekim – 30 Kasım arasında seyahat edilebilecek.
 
Clark, başkent Manila’nın 80 kilometre kuzeyindeki Merkez Luzon bölgesinin Pampanga eyaletinde yer alıyor. 17 milyon kişilik bir havza barındırması nedeniyle stratejik bir konuma sahip. Filipinler’de en fazla büyüme gösteren bölgelerden biri olan Merkez Luzon, Clark Serbest Liman Bölgesi ve Subic Körfezi Serbest Liman Bölgesi gibi ülkenin başlıca ekonomik bölgelerine ev sahipliği yapıyor.
 
Zengin kıyı şeridiyle tanınan bölgedeki etkin volkan Pinatubo Dağı, hızla gelişen bir turistik cazibe merkezi ve yürüyerek çıkılabilen yanardağ ağzının harika bir manzarası bulunuyor. Emirates Holidays, başkent Manila’nın yanı sıra Palawan, Boracay, Marinduque ve Lagen Adaları’nın ve Cebu Adası eyaletinin aynı adı taşıyan hareketli merkezindeki turistik cazibe alanlarını kapsayan Filipinler tatil paketleri sunuyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim