• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates Dubai'ye özel fiyatlarla uçuruyor

Emirates Dubai'ye özel fiyatlarla uçuruyor
Emirates, Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi Dubai’ye seyahat edecek yolcularını 29-30 Eylül tarihlerinde çok özel fiyat alternatifleri ile buluşturuyor.

Emirates'ten kampanya

Emirates, Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi Dubai’ye seyahat edecek yolcularını 29-30 Eylül tarihlerinde çok özel fiyat alternatifleri ile buluşturuyor.

Kışa girmeye hazırlandığımız bu günlerde güneşin ve denizin tadını çıkarmak için en yakın ve en çekici noktalardan biri olan Dubai’ye Emirates Havayolu’nun özel fiyatları ile gitmek için sadece iki gününüz var!

Emirates Havayolu ile 29 Eylül – 30 Kasım arasında Dubai’ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti, 29 veya 30 Eylül’de aldığınız takdirde sadece 299 Euro. Kampanya sadece 2 gün için geçerli olacak dolayısıyla acele etmek şart. Fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahil.

Yakınlığı, sıcak iklimi ve birbirinden lüks otelleri ile ülkemizde de favori tatil destinasyonları arasında gösterilen Dubai aynı zamanda dünyaca ünlü birçok markaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezleri ve çocuklar için sunduğu birbirinden eğlenceli alternatifler ile de dikkat çekiyor.

Dünyanın en çekici seyahat merkezlerinden biri olarak değerlendirilen Dubai’de görmeniz gereken yerler arasında yelken şeklindeki dünyanın ilk yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab, dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa ve dünyanın üçüncü büyük kayak merkezi Ski Dubai bulunuyor.

Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali ve Palm Deira olarak üç ayrı adadan oluşan Palmiye Adaları, Atlantis Palm Otel’deki Sualtı Akvaryumu ve Jumeirah’taki Hayvanat Bahçesi de şehrin dikkat çekici diğer noktaları arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim