• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates, En İyi Uluslararası Havayolu oldu

Emirates, En İyi Uluslararası Havayolu oldu
Havayolu, otel, acente ve alt tedarikçilerin sahipleri ve üst düzey yöneticileri tarafından her yıl 44 kategoride verilen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri, 12 Aralık 2011 akşamı Conrad İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerine v

Emirates, En İyi Uluslararası Havayolu seçildi

Emirates Türkiye, üst düzey turizm profesyonellerinin üye olduğu Skal International İstanbul Kulübü tarafından verilen ve bu alanda en prestijli ödüllerden biri kabul edilen...

Emirates Türkiye, üst düzey turizm profesyonellerinin üye olduğu Skal International İstanbul Kulübü tarafından verilen ve bu alanda en prestijli ödüllerden biri kabul edilen Skalite 2011’de Uluslararası Havayolu kategorisinde  ödüle layık görüldü.
 
Havayolu, otel, acente ve alt tedarikçilerin sahipleri ve üst düzey yöneticileri tarafından her yıl 44 kategoride verilen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri, 12 Aralık 2011 akşamı Conrad İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. 
 
Emirates Havayolu, kaliteyi yönetim felsefesi olarak benimsemiş olmak, doğayı ve çevreyi korumak, insan öğesini ve eğitimi ön planda tutmak gibi kriterleri en iyi şekilde yerine getirmesi nedeniyle Uluslararası Havayolu kategorisinde ödülün sahibi oldu. 
 
Skalite “Turizmde Kalite” Ödülü’nü Emirates adına alan Emirates Genel Müdürü Bahar Ahmet Birinci, “Skalite, turizm alanında verilen en saygın ve özel ödüllerden biri. Bu ödülü farklı kılan en önemli unsur ise kazananların turizm profesyonellerinin ve yöneticilerinin değerlendirmesi sonucunda belirlenmesi. Sektörde kalitenin yükselmesi ve özellikle sektör çalışanlarının bu konuda teşvik edilmesi açısından da bu organizasyonun önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Emirates’in bu ödüle layık görülmesini sağlayan tüm birim ve çalışanlarımıza ve Skal International Kulübü’nün değerli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Skal International İstanbul Kulübü tarafından ilk kez 1998 yılında verilen ve bu yıl 14. kez düzenlenen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri, turizm sektörünün çeşitli branşlarında kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen kişi ve kurumları ödüllendirerek, kalitenin bir yönetim felsefesi olarak yerleşmesini sağlamayı, sektör çalışanlarını teşvik etmeyi ve  turizmde kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlıyor. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim