• BIST 9524.59
  • Altın 2493.4
  • Dolar 32.5145
  • Euro 34.7382
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates en uzun A380 uçuşlarına başladı

Emirates en uzun A380 uçuşlarına başladı
Los Angeles’a 2008 yılında Boeing 777-200LR ile uçmaya başlayan Emirates, Oscar’ın evine A380 uçuşlarına başladı.

Seyahat sektörünün Oscar’larını sürekli toplayan Emirates’in 489 koltuktan oluşan A380 Los Angeles uçuşu, Dubai ve Los Angeles arasında uçan bir milyonun üzerinde yolcunun isteğine üzerine sunulmaya başlandı. Böylece Emirates, Hollywood filmlerini de içinde barındıran ödüllü uçak içi eğlence sistemi ‘ice Digital Widescreen ile Emirates, Los Angeles’a dünyanın en uzun A380 servisini başlatmış oldu.

Rusya, Kuzey Kutbu ve Doğu Kanada üzerinden yapılan 16 saat 20 dakikalık uçuşta yolcular, Emirates’in ödüllü ice sisteminde bulunan 400’den fazla Hollywood filmini incelemeye yetecek kadar zamana sahip olabiliyorlar.

Emirates’in A380 uçuşlarıyla Los Angeles’dan uçan yolcular Dubai üzerinden Orta Doğu, Afrika, Asya, Uzak Doğu ve Hint Okyanusu’ndaki geniş bir uçuş ağına katılabiliyorlar. Emirates haftada 63 uçuşla Amerika’da Los Angeles, San Francisco, Seattle, Dallas, Houston, Washington ve New York JFK’da hizmet veriyor.

Geniş alana sahip ekonomi sınıfı; özel bölmeleriyle business sınıfı ve kişiye özel süitlerden oluşan first class’ıyla eşsiz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. A380 uçağı; 14 first class özel süite, business sınıfında 76 yatırılabilen koltuklara ve ekonomi sınıfında da 399 adet geniş aralıklı koltuklara sahip.

First class yolcuları uçağın üst katında bulunan iki adet duştan birinde uçuş esnasında duş alıp tazelenirken 40 bin feet’te first ve business class yolcularına özel sunulan içeceklerini yudumlayabilirler.

Emirates’in tüm sınıflardaki yolcuları WiFi erişimine sahip olup, bin 500 kanaldan oluşan uçak içi eğlence sistemini deneyimleyebirler. Ayrıca Emirates’in çok uluslu ve iyi eğitilmiş kabin ekipleri tarafından servis edilen ve gurme şefler tarafından hazırlanan ödüllü yemeklerini tadabilirler. Emirates aynı zamanda 30 kg ekonomide, 40 kg business ve 50 kg da first class’da olmak üzere özel cömert bagaj uygulamasına sahip.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim