• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Emirates haftada dört kez Johannesburg'a uçacak

Emirates haftada dört kez Johannesburg'a uçacak
Emirates'ten yapılan açıklamada Dubai-Johannesburg arası seferlerin haftada 4 güne çıkarılacağı belirtilirken; firma ile Güney Afrika Havayolları arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı.

İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, Dubai ile Johannesburg arasındaki günlük uçuş sayısını 26 Ekim 2014 itibariyle dörde yükselteceğini açıkladı. Emirates böylece,  günde yedi uçuş ile Güney Afrika sefer sayısını haftada 49'a yükseltiyor.

Johannesburg’a düzenlenen ek seferlerle Emirates, iki ülke arasındaki uçuşlarını günde dört seferden haftada 49'a yükseltiyor. Böylece Emirates, Güney Afrika'da hizmet veren en büyük havayolu şirketlerinden biri olma konumunu güçlendiriyor. Johannesburg'un yanı sıra havayolu, Güney Afrika’da Cape Town ve Durban’a uçuyor.

Emirates’in düzenlediği kampanya dahilinde, 16 Temmuz – 15 Eylül 2014 tarihleri arasında Johannesburg’a İstanbul çıkışlı biletler (seyahat dönemi 16 Temmuz  – 16 Aralık), vergiler ve yakıt harçları dahil olmak üzere 649 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

"Artan yolcu talebini karşılamak üzere günlük uçuşlarımıza dördüncüsünü ekledik"

Emirates Latin Amerika, Orta ve Güney Afrika Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas konuyla ilgili, "Söz konusu iki önemli iş ve turizm merkezi arasında artan yolcu talebini karşılamak üzere Dubai ve Johannesburg arasındaki günlük uçuşlarımıza dördüncüsünü ekliyoruz. Uçuşların artması yolcularımıza seyahat planları konusunda daha fazla esneklik sağlarken aynı zamanda Emirates ağının Dubai merkezimizden diğer uçuşlara olan bağlantısını da güçlendiriyor. Her iki şehrin ekonomi ve turizm açısından gelişimini yansıtacak şekilde yolcu sayısında her yıl düzenli bir artış gözlemledik. Söz konusu yatırım pazarın gücüne olan güvenimizi ortaya koymaktadır. Dördüncü günlük uçuşumuz aynı zamanda Hindistan, Pakistan, Singapur, Malezya, Bangkok ve Ürdün, Katar ve İran olmak üzere bu ülkelere yolculuk eden yolcular için sağladığımız bağlantı kolaylığını güçlendirecektir” dedi.

Emirates, Güney Afrika Havayolları ile büyüyor

Emirates ve Güney Afrika Havayolları, Dubai ile Johannesburg arasındaki yeni uçuşları da içerecek şekilde ortak uçuş anlaşmasını uzattı. Anlaşma kapsamında Güney Afrika Havayolları, Güney Afrika'ya gelen ve Güney Afrika'dan giden tüm Emirates uçuşlarıyla aynı kodları paylaşıyor. Genişletilen kod paylaşımı anlaşması iki havayolu şirketi arasındaki başarılı ve uzun süreli ortaklığın yansıması olarak kabul ediliyor.

Boeing 777-300ER'nin yer aldığı EK767 Dubai'den 23:20'de kalkacak ve Johannesburg'a ertesi gün 05:35'te iniş yapacak. Dönüş uçuşu EK768 ise Johannesburg'dan 09:30'da kalkacak ve Dubai'ye 19:40'ta inecek. 354 koltuklu B777-300ER'de üç sınıflı yapılandırma mevcut, First Class'ta 8 koltuk, Business Class'ta 42 koltuk ve Economy Class'ta ise 304 koltuk bulunuyor.

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim