• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Emirates Havayolları, Gine'ye uçacak

Emirates Havayolları, Gine'ye uçacak
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede Afrika’daki 24’üncü destinasyonu 27 Ekim tarihinde başlatmış oldu.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede Afrika’daki 24’üncü destinasyonu 27 Ekim tarihinde başlatmış oldu.
 
Emirates, Gine Cumhuriyeti, Konakri seferlerini başlattı. Gine, Afrika’daki 24’üncü, Ocak 2013’ten bu yana altıncı yeni destinasyonu oldu.  Bilet fiyatları ekonomi 760* Euro, business 2665* Euro’dan başlıyor. 
 
Afrika’nın Atlas Okyanusu kıyısında yer alan ve ülkenin ekonomik, finansal ve kültürel merkezi olan Konakri, 2 milyon kişilik bir nüfusa, yani ülkenin toplam nüfusunun neredeyse dörtte birine ev sahipliği yapıyor. Gine’nin başlıca ekonomik faaliyetleri tarım ve mineral üretimi. Ülke aynı zamanda dünyanın en büyük boksit üreticilerinden biri ve zengin elmas ve altın yataklarına sahip. 
 
Emirates’in mevcut Dakar operasyonuna bağlı Konakri seferi, iş ve tatil amaçlı olarak seyahat eden Gineli gezginlere Emirates’in Dubai merkezi üzerinden dünya çapındaki ağına ve özellikle de Çin’deki destinasyonlara ve Asya, Orta Doğu, Hindistan ve Avustralya’daki şehirlere kolayca aktarma yapabilecekleri yeni imkanlar sunuyor. 
 
EK795 sefer sayılı ilk Konakri seferine katılanlar arasında Emirates’in Batı Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach’ın yanı sıra, Gine’nin BAE Büyükelçisi AlHassane Souare, BAE’nin Ekonomiden Sorumlu Dış İşleri Bakanı Yardımcısı Khalid Ghanem Al Ghaith, Emirates Ticari Kargo Başkan Yardımcısı Duncan Christopher Watson, Emirates’in Kuzey ve Batı Afrika Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adil Al Ghaith ve iş dünyasının önde gelen isimleri yer aldı. 
 
Konakri’ye inen Emirates temsilcileri Gine Başbakanı Mohamed Said Fofana ile üst düzey devlet yetkilileri ve yerel medya mensupları tarafından karşılandı. 
 
Dubai-Konakri-Dakar uçuşunun yolcuları, üç class konfigürasyonunda Airbus A340-300 uçaklarıyla uçacak ve yüzlerce isteğe bağlı uçak içi eğlence kanalı, e-posta ve mesaj alma ve gönderme imkanı, gurme şefler tarafından hazırlanan özel menüler ve havayolu şirketinin 130 farklı ülkeden işe alınan uluslararası kabin ekibinin sunduğu üstün hizmetle Emirates’in ödüllü servisinin ve yolcu konforunun tadını çıkarabilecek. 
 
Yolcu seferlerine ek olarak, Emirates SkyCargo da uçuş başına yaklaşık 13 ton kargo taşıma kapasitesi sunarak Gine’nin taze balık, meyve, sebze, kaya ve yağ numuneleri gibi çabuk bozulabilen ürünlerden oluşan temel ihracatını ve tıbbi ilaç ve ürünler, tekstil ürünleri, cep telefonları ve elektronik ürünler, madencilik ekipmanları ve makineleri gibi genel yüklerden oluşan ithalatını destekliyor. 
 
Dakar bağlantılı sefer, her Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört kez gerçekleştirilecek. EK795 sefer sayılı Emirates uçuşu, Dubai’den 07:20’de hareket edecek ve aynı gün 14:00’da Konakri Uluslararası Havalimanı’na varacak. Daha sonra 15:25’te Konakri’den hareket ederek 17:05’te Dakar’a varacak ve 18:35’te Dakar’dan kalkıp erkesi gün 07:40’ta Dubai’ye inecek. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim