• BIST 9695.16
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Emirates ile dünyayı keşfetmeye devam

Emirates ile dünyayı keşfetmeye devam
Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in, yeni şehirler keşfetmek isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunan kampanya serisi tüm hızıyla devam ediyor.

EMIRATES İLE DÜNYAYI KEŞFETMEYE DEVAM

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in, yeni şehirler keşfetmek isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunan kampanya serisi tüm hızıyla devam ediyor.

İki haftada bir Perşembe günleri uygulanan ‘Discovery Fares’ (Keşif Fiyatları) adlı kampanya kapsamında Emirates, yolcularına her seferinde üç farklı şehre %25’e varan indirimlerle seyahat etme şansı sunuyor.

20 Ocak’ta gerçekleşecek kampanya kapsamındaki destinasyonlar; Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi Dubai, Filipinler’in başkenti Manila ile Çin’in en önemli ticaret ve turizm merkezi Hong Kong. Kampanyalı fiyatlardan satış sadece bir gün sürerken, alınan biletler 20 Nisan’a kadar kullanılabilecek.

Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Dubai’ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 326 Avro, Manila’ya 457 Avro, Hong Kong’a ise 469 Avro’dur. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

Emirates Havayolu haftada gidiş-dönüş Dubai’ye 22, Manila’ya 28, Hong Kong’a 28 sefer düzenliyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim