• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates, kabin görevlisi alımına başlıyor

Emirates, kabin görevlisi alımına başlıyor
Emirates, kabin ekibi işe alımı için 31 Ağustos tarihinde İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı olarak görüşme günü düzenliyor
Emirates Havayolu, sürekli büyüyen filosu ve genişleyen uçuş ağına paralel olarak kabin ekibi işe alımlarını da hızlandırıyor. Emirates’in kabin ekibine Türkiye’den başvuracak adaylar için 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü İstanbul ve İzmir’de görüşme günü düzenleniyor.
 
Kabin ekibi alımı görüşme günlerinde, havacılık sektöründe kariyer hedefleyen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı veriliyor. Dünyanın en önemli metropollerinden biri konumundaki Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Görüşme gününde kadın ve erkek adaylar, Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinebilecek.
 
Emirates, bünyesinde çalışacak adaylarda, en az 21 yaşında olma koşulunun yanı sıra açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olma gibi özelliklere öncelik veriyor. Başvuracak adayların yanlarında İngilizce özgeçmişleri ile birlikte bir adet  fotoğraflarını bulundurmaları gerekiyor. Başvurmak isteyenlerin, görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor.
 
Emirates, 130’dan fazla ülkeden, 80’in üzerinde farklı dilden 15 bin uçuş görevlisinden oluşan uluslararası ekibiyle uçaklarında hizmet sunuyor ve Emirates ile yapılan her uçuşta kabin ekibi en az 8 farklı lisan konuşabiliyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim