• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Emirates Manila’dan Clark’a da uçacak

Emirates Manila’dan Clark’a da uçacak
Emirates, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren Filipinler’de ikinci destinasyonu olarak Clark Uluslararası Havalimanı’na günlük direkt seferlerine de başlayacak.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. 1990 yılından bu yana Filipinler’in başkenti Manila’ya seferler düzenleyen Emirates, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren Filipinler’de ikinci destinasyonu olarak Clark Uluslararası Havalimanı’na günlük direkt seferlerine de başlayacak.
 
Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, Filipinler Hükümeti, Sivil Havacılık Kurumu ve Clark yetkililerine, seferi başlatmalarına olanak tanıdıkları için teşekkür ederek, şunları ekledi: “Clark Uluslararası Havalimanı ile Dubai arasındaki uçuşlarımızı başlatmamız, yolcularımıza Filipinler’de iki farklı destinasyon arasında seçim yapma esnekliği sağlayacak. Clark, başkent Manila’nın 80 kilometre kuzeyindeki Merkez Luzon bölgesinin Pampanga eyaletinde yer alıyor. 17 milyon kişilik bir havza barındırması nedeniyle stratejik bir konuma sahip”.
 
Filipinler’de en fazla büyüme gösteren bölgelerden biri olan Merkez Luzon, Clark Serbest Liman Bölgesi ve Subic Körfezi Serbest Liman Bölgesi gibi ülkenin başlıca ekonomik bölgelerine ev sahipliği yapıyor.
 
Zengin kıyı şeridiyle tanınan bölgedeki etkin volkan Pinatubo Dağı, hızla gelişen bir turistik cazibe merkezi ve yürüyerek çıkılabilen yanardağ ağzının harika bir manzarası bulunuyor.
 
Emirates Holidays, başkent Manila’nın yanı sıra Palawan, Boracay, Marinduque ve Lagen Adaları’nın ve Cebu Adası eyaletinin aynı adı taşıyan hareketli merkezindeki turistik cazibe alanlarını kapsayan Filipinler tatil paketleri sunuyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim