• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Emirates, Mauritius seferlerini artırıyor

Emirates, Mauritius seferlerini artırıyor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, haftada 11 uçuş gerçekleştirdiği Mauritius’a 2 Aralık 2012’den itibaren günde iki sefer düzenleyecek. Seferler, BOEING 777-300 uçakları ile üç sınıf olarak gerçekleştirilecek.

 

2 Aralık’tan itibaren günde iki sefer düzenlenmeye başlayacak
 
İstanbul-Mauritius arası gidiş-dönüş uçuşlar, Ekonomi sınıfında 982 Avro, Business sınıfında ise 2448 Avro’dan başlayan (tüm havalimanı ve yakıt vergilerinin dahil olduğu) fiyatlarla sunuluyor.
 
Emirates Batı Asya ve Hint Okyanusu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ahmed Khoory, “Sefer sayısındaki artış, hiç şüphesiz Mauritius’un turizm sektörü ve yerel ekonomisi açısından daha fazla fırsat yaratacak. Uçuş ağımızın oldukça popüler destinasyonlarından biri olan Mauritius adasına günde iki sefer yapılması gezginlere daha da esneklik sağlayacak. Mauritius adası Emirates için önemli bir destinasyon. Mauritius’u tanıtmaya yönelik önemli çalışmalarımız var ve adanın daha erişilebilir hale gelmesiyle birlikte bu yöndeki çabalarımız güç kazanacak” diyor.
 
2011 yılında Mauritius’u 965 bin turist ziyaret etti, ki bu da bir önceki yıla göre yüzde 3.2’lik bir artış olduğunu gösteriyor. Adayı ziyaret eden toplam turist sayısının yüzde 63’ünü ise Avrupalı turistler oluşturuyor.
 
Emirates’in 500’den fazla uluslararası ödüle layık görülen benzersiz hizmetleri kapsamında premium müşterilere ücretsiz olarak sunulan özel şoförlü transferlerin yanı sıra en yeni Hollywood filmleri ile televizyon, müzik ve oyun seçeneklerini içeren 1.400’ün üzerinde kanalın yer aldığı uçak içi eğlence sistemi ice da bulunuyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim