• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates, özel jette sınırları aştı

Emirates, özel jette sınırları aştı
Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden Emirates, özel jette sınırları aştı. Şirket, 124 yolculuk 'Airbus A319'ı sadece 19 kişinin uçtuğu ve lüksün sınırlarını zorlayana özel bir jete dönüştürdü. Bu dev 'özel jet'te 19 yolcu için yok yok.

 

Havayolu şirketlerinin zaman zaman kendi özel ihtiyaçlarına uygun uçak sipariş ettiği bilinir. Ancak böylesi görülmedi! Dünya havayolu devi Emirates, normal şartlarda 124 yolcu kapasiteli Airbus A319'u sadece 19 kişinin seyahat edebileceği özel bir jete dönüştürdü.  
 
REZERVASYON BEKLİYOR
 
Businessinsider sitesinin haberine göre, lüksün sınırlarını zorlayan bu 19 kişilik dev uçak, 'özel jet' sınıfında da devrim yaratıyor. Jette verilen hizmet de 'birinci sınıfın ötesinde' olarak tanımlanıyor. Uçağın kısa süre içinde rezervasyon alması bekleniyor.
 
FİYATI NE OLACAK?
 
Peki özel jette sunulan 'çok özel' hizmetler neler? Jet, uçuş ekibi ve yer personeliyle birliklte hazır bekliyor. Seyahat edecek 19 kişi özel şoförlü araçlarla alınarak uçağa getiriliyor. Tabii henüz açıklanmasa da fiyatların da rekabeti bir hayli artıracak cinsten olması bekleniyor.
 
SUİTLERİ OTELİ ARATMIYOR
 
Özel jetin içi lüks bir daireyi aratmıyor. 10 özel suitten oluşan uçakta, bir salon ve yemek odası yer alıyor. Ekonomi sınıfı koltukları kaldırılarak uçakta geniş alanlar elde edilmiş.
 
EKONOMİ SINIFI, SALON OLDU
 
Emirates A319, iki ana bölgeye ayrılmış. Uçağın ön tarafında geniş bir salon var. Bu alan iki büyük kanepe, dört masa ve iki dev LCD ekranla donatılmış. Salonda ayrıca yemek alanı, altı ayrı koltuk var. Havada iş yapmak isteyenler için de yolculuk boyunca WiFi ve cep telefonu bağlantısı var.
 
ÖZEL SPA'SI BİLE VAR
 
Uçağın ikinci bölgesi 10 özel suit için ayrılmış. Ayrıca özel jette yolcular için birer duş ve hatta Spa bile var. Duşlarda güzellik ürünleri de unutulmamış. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim