• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates, Pakistan ağını güçlendiriyor

Emirates, Pakistan ağını güçlendiriyor
Ekim sonu itibariyle İslamabad, Lahor ve Peşaver’e ilave seferler başlıyor.

Emirates, Pakistan ağını güçlendiriyor

Ekim sonu itibariyle İslamabad, Lahor ve Peşaver’e ilave seferler başlıyor. Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Lahor Uluslararası Allama Iqbal Havalimanı ve İslamabad Uluslararası Benazir Butto Havalimanı’na sırasıyla 31 Ekim 2011 ve 2 Kasım 2011’den itibaren haftada yedi kez kesintisiz uçuş gerçekleştirecek. Peşaver Uluslararası Havalimanı’na ise 5 Kasım 2011’den itibaren haftada üç sefer düzenlenecek.

Emirates Batı Asya & Hint Okyanusu Ticari Faaliyetler Başkan Yardımcısı Majid Al Mualla, “Pakistan’a yapılacak ilave uçuşlar, Emirates’in bu ülkeye beslediği uzun süreli bağlılığı pekiştiriyor. Havayolu şirketinin kuruluşundan itibaren gerçekleştirilen Karaçi seferleriyle Pakistan, Emirates için her zaman özel bir önem taşıdı. Dört havalimanından sunulacak hizmetler, Pakistanlı gezginlere ve işadamları ile ihracatçılara küresel ağımız aracılığıyla dünyanın geri kalanıyla bağlarını artırma olanağı sunacak” diyor.

Al Mualla, “Ülkenin kuzey bölümüne yapılacak bu ilave seferler, Pakistan Hükümeti’nin güçlü desteği ve çabalarıyla mümkün oldu. Bu da Pakistan Hükümeti’nin havayolu şirketimize duyduğu güveni yansıtıyor. Gelişen pazar yapısı, ulaşılabilirliğin artması, yabancı ülkelerdeki işçilerin daha fazla para göndermesi ve artan nüfusa bağlı olarak tüketici harcamalarının artması, Pakistan’da havacılık sektörünü yeniden şekillendiriyor ve Emirates de bu ülkedeki varlığını güçlendirmeye devam etmeye kararlı” diye ekliyor. 
Pakistan ve Dubai arasındaki petrol dışı ticaret 2010’da 2.5 milyar doları aştı ve tekstil, gıda maddeleri, pirinç, çimento gibi Pakistan ürünlerine daha fazla talep duyulmasıyla son birkaç yılda ciddi bir artış yaşandı. Emirates’in yeni seferleri, Pakistanlı ihracatçıların BAE’ye daha fazla ihracat yapmalarını sağlayacak ve havayolu şirketinin küresel bağlantıları aracılığıyla ülkenin ihracat potansiyelini güçlendirecek.

Seferler, tamamen yatırılabilen lüks koltuklarıyla Business Class ve ferah koltuklarıyla Economy Class seçenekleriyle en yüksek standartta yolcu konforu sunan Boeing 777 ve Airbus A330-200 uçaklarıyla gerçekleştirilecek. Tüm sınıflardaki yolcular, büyük beğeni gören ICE uçak içi eğlence sisteminde kendilerini kaybedebilir. Yeni seferlerin başlaması, Emirates’in Karaçi, İslamabad, Lahor ve Peşaver’in dahil olduğu Pakistan şehirlerine haftada 45 uçuş gerçekleştirmesini sağlayacak.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 155 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim