• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Emirates, Phuket adasına seferlere başlıyor

Emirates, Phuket adasına seferlere başlıyor
Emirates, Tayland’ın en büyük adası Phuket’e günlük sefer başlatarak uçuş ağını genişletmeye devam ediyor

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, 10 Aralık’tan itibaren Phuket adasına günlük sefer başlatıyor. Phuket, Emirates’in bu yıl uçuş ağına kattığı 15’inci ve Ho Chi Minh’in ardından Güneydoğu Asya’daki ikinci uçuş noktası olacak. 
 
Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “Emirates olarak tatil sezonunda Phuket’e günlük seferleri başlatmak için sabırsızlanıyoruz. 1990 yılından beri Bangkok seferlerimizi sürdürdüğümüz Tayland’la her zaman güçlü bir bağımız oldu. Tayland, Emirates için önemli bir pazar; hâlihazırda Dubai ve Bangkok arasında, biri Airbus A380’le olmak üzere, günde dört sefer gerçekleştiriyoruz. Phuket’in özellikle BAE, Orta Doğu ve Avrupa’daki yolcularımız için popüler bir destinasyon haline geleceğinden eminiz” dedi. 
 
Emirates’in turizm şirketi olan Emirates Holidays ise Phuket’teki seçilmiş beş, dört ve üç yıldızlı otellerde özel tatil seçenekleri sunuyor. Yıllık tatil broşürü “A World of Choice”da, yemyeşil manzaralarından batı kıyısındaki kumsallarının türkuaz rengi sularına ve Chalong Tapınağı ile Eski Kent gibi kültürel simgelerine kadar Phuket adasının cazibe merkezlerinden pek çoğuna dikkat çekiliyor. 
 
Emirates Havayolu, tüm sınıflarda seyahat eden müşterilerine gurme şefler tarafından hazırlanan lezzetli yemeklerinden ve 120'nin üzerinde ülkeden işe aldığı uluslararası kabin ekibinin ödüllü hizmetinin yanı sıra 1400’ün üzerinde eğlence kanalı sunan “ice” uçak içi eğlence sistemi, e-posta alıp gönderme ve mesajlaşma imkanlarıyla uzun süren yolculukları konforlu bir keyfe dönüştürüyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim