• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates Sevgililer Günü'nde içinizi ısıtsın

Emirates Sevgililer Günü'nde içinizi ısıtsın
Bu sene 14 Şubat “Sevgililer Günü”nde bir değişiklik yaparak sevgilinize çiçek almak yerine, onu alıp Dubai’ye kaçırabilirsiniz.

Emirates Sevgililer Günü'nde içinizi ısıtacak

Bu sene 14 Şubat “Sevgililer Günü”nde bir değişiklik yaparak sevgilinize çiçek almak yerine, onu alıp Dubai’ye kaçırabilirsiniz. Uluslararası Havayolu şirketi Emirates ile bu sene sevgililer gününde Dubai’ye seyahat eden çiftler ikinci yolcu %50 indirimli kampanyasından yararlanabilecek.

Bu sene sevgililer gününde Dubai’yi seçen çifteleri sıcacık bir havanın yanı sıra bembeyaz kumsallardan, Dubai Alışveriş Festivaline, romantik akşam yemeklerinden, su sporlarına, çöl safarisine kadar pek çok aktivite bekliyor.

Emirates Havayolu ile Dubai gidiş dönüş ekonomi sınıf biletler birinci yolcu için 424 Euro olurken ikinci yolcu için biletler 225 Euro’dan satılacak. Business Class bilet fiyatları ise birinci yolcu için 962 Euro, ikinci yolcu için 494 Euro olacak. Fiyata yakıt harcı ve tüm vergiler dahil. Bu fırsatı değerlendirerek sevgilinize bir sürpriz yapabilir ona Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşatabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Sizi Dubai’de Bekleyenler;

Sıcakları özleyen çiftler Dubai’nin bembeyaz kumsalları ve berrak denizinde yazı tekrar yaşayabilirler. Alışveriş çılgınları, 20 Şubat’a kadar geçerli olan geleneksel Dubai Alışveriş festivali kapsamında dünyaca ünlü markaların ürünlerine çok cazip fiyatlara sahip olabilirler. Aktif yaşamayı seven maceraperest çiftler için ise Dubai’de bol hareket var! Golf, yelken, dalış, kum kayağı ve çölde safari gibi birbirinden farklı seçenekleri deneyebilirler. Körfez boyunca uzanan beş yıldızlı oteller ile her zevke hitap eden seçkin restoran, bar ve gece kulüpleri ise güzel ortamlarda eğlenmekten hoşlanan çiftleri bekliyor. İlle de romantizm diyen çiftler ise Dubai çöllerinde romantik günbatımını izleyerek yıldızların aslında ne kadar parlak olduklarına tanık olabilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim