• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Emirates, Seyşeller’e Uçuş Kapasitesini Artırıyor

Emirates, Seyşeller’e Uçuş Kapasitesini Artırıyor
Emirates Havayolu, 1 Haziran 2015 tarihinden itibaren dünya çapında çok sayıda ziyaretçi çeken Hint Okyanusu adası Seyşeller’e uçuş kapasitesini artırarak daha geniş hacim ve koltuk kapasitesine sahip uçağı Boeing 777-300ER ile hizmet vermeye başlıyor.


Emirates, kapasite artışı sağlayan yeni hizmeti ile Dubai’den Seyşeller’e gerçekleştirilen seferlerde haftada 1.722 toplam koltuk kapasitesine çıkacak.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundan Emirates Latin Amerika, Orta ve Güney Afrika, Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı, Orhan Abbas: " Seyşeller, popüler tatil destinasyonlarından biri ve 1 Ocak 2005 tarihinde Airbus A330-200’le haftada üç defa uçmaya başladığımızdan beri rota üzerinde istikrarlı bir büyüme yaşıyoruz. Artan talebi karşılamak için 1 Haziran 2015 itibariyle iki adet Boeing 777 ile hizmet vermeye başlıyoruz. Emirates olarak, 2014 yılında Ortadoğu, Avrupa ve Rusya'dan Seyşeller’e eğlence amaçlı seyahat eden 200 binden fazla yolcuya hizmet vermiş bulunuyoruz” dedi.

Seyşeller Kültür ve Turizm Bakanı Alain St. Ange ise açıklamasında, “Seyşeller’e  ikinci bir Boeing 777  ile yolcu kapasitesinin  artırılacağının Emirates tarafından duyurulması adalar turizmi endüstrimiz için gerçekten iyi bir haber. Ziyaretçilerimiz şimdi hergün üç sınıfta  Dubai-Seyşeller yolculuğunu gerçekleştirebilecekler. Bu vesile ile Emirates’e, Seyşeller turizmine sürekli destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Boeing 777-300 ER ile keyifli yolculuk

Emirates Boeing 777-300 ER, üç sınıflı bir yapılandırma ile, First Class'ta sekiz lüks özel süit, Business Class'ta 42 adet tamamen yatağa dönüşebilen ve Economy Class'ta Bağlantı310 geniş koltuk ile hizmet sunuyor. Ayrıca, her üç sınıfta tüm dünyadan filmler, televizyon programları, oyunlar, sesli kitaplar ve müzikleri de içeren, 2000’e varan  kanala sahip ödüllü ice eğlence sistemi de yolculara keyifli bir yolculuk sunuyor.   

Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi, yolcular gurme mutfağını tadarken çok uluslu kabin mürettebatının sunduğu özel hizmetin tadını çıkarabiliyor. Üstelik aynı zamanda Economy Class'ta 30 kg, Business Class'ta 40 kg ve First Class'ta 50 kg'lik ekstra bagaj hakkından faydalanabiliyor.

Ticaret Hacmine de Katkı Sağlayacak

Uçağın daha büyük olması aynı zamanda bu rotada haftalık toplam 80 ton ek kargo kapasitesi sağlayarak Seyşeller ile Emirates'in 140’tan fazla olan geniş küresel ağı arasındaki ticaret fırsatlarını daha da geliştiriyor. Seyşeller ihracatını, taze ve dondurulmuş deniz ürünleri, meyve, sebze ve süs balıkları oluştururken, ithalatını, taze ve dondurulmuş meyve, sebze, et, otomotiv yedek parçaları, kuru gıda, içecek ve inşaat ekipmanları oluşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim