• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates SkyCargo, üstünlük ödülü aldı

Emirates SkyCargo, üstünlük ödülü aldı
2013 Diamond ödülü, Dünya Hava Kargo Sempozyumu’nda Air Cargo World tarafından verildi.

Emirates SkyCargo, geçtiğimiz hafta Katar’ın Doha şehrinde yapılan Dünya Kargo Sempozyumu’nda Air Cargo World Dergisi tarafından verilen Hava Kargo Üstünlük Ödülü’ne layık bulundu. Emirates SkyCargo, 800 bin ton ve üzeri kategorisinde verilen en büyük ödülü aldı.

Emirates Kargo Başkanı Ram Menen, ödülü alırken yaptığı konuşmada, tüm ekibine atıfta bulunarak ödülün sadece operasyonlarının değil, çalışan personelin mükemmelliğini de yansıttığına dikkat çekerek, ödülü birlikte almak için Dünya Kargo Sempozyumu’nun kapanış gününde orada bulunan bütün çalışma arkadaşlarını sahneye davet etti.
 
Hava Kargo Endüstrisi hakkında hazırladığı özel raporlar ve havacılık sektöründeki en güncel haberleri yayımlamasıyla bilinen Air Cargo World dergisi okurları, Emirates SkyCargo’ya mükemmellikte en yüksek oyu verdiler. Ödül, Air Cargo World Dergisi’nin taşıyıcı ve havalimanlarını belirli kriterlere göre ölçüp sıralayan ve en iyi performansı gösterenleri belirleyen 9. anketinde verilen oylara göre değerlendirildi. 
 
Kargo acenteleri, havayolu taşıyıcılarını müşteri servisi, performans, ödenen paranın karşılığı ve bilgi teknolojisi kriterlerine göre değerlendirdi.
 
Dünya Kargo Sempozyumu’nun tüm katılımcılarının hazır bulunduğu kapanış bölümünde konuşan IATA Kargo Başkanı Der Vertannes, Emirates SkyCargo’nun 1985’te kuruluşundan itibaren Ram Menen’in önderliğinde kaydettiği başarıları tekrar vurguladı.
 
Ram Menen, konuşmasında Emirates SkyCargo’nun sadece göklerde yükselişini değil, dünyanın önde gelen hava kargo taşıyıcılarından biri olarak görmenin mutluluk verdiğini belirterek, "Hızla gelişirken itibarımızı her şeyden üstün tutarak çok çalıştık. Ekibimizin birinci önceliği, daima müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre büyüme azmini sürdürmek olmuştur.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim