• BIST 9703.23
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates SkyCargo “Yılın Taşıyıcısı” seçildi

Emirates SkyCargo “Yılın Taşıyıcısı” seçildi
Emirates’in kargo birimi SkyCargo, Payload Asia 2013 Ödülleri’nde “Yılın Taşıyıcısı” seçilerek kargo sektörünün önde gelen global oyuncusu konumunu daha da sağlamlaştırdı.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi SkyCargo, Payload Asia 2013 Ödülleri’nde “Yılın Taşıyıcısı” seçilerek kargo sektörünün önde gelen global oyuncusu konumunu daha da sağlamlaştırdı.
 
Emirates SkyCargo, jüri heyetinin ön elemesini geçtikten sonra kendi kategorisinde Payload Asia okuyucularından en çok oyu alarak bu ödüle layık görüldü. Ödül kriterleri arasında, kargo şirketinin ağ kapsamı ve gelişim stratejisi, 2012’deki operasyonel performansı, müşteri hizmetleri ve ürün inovasyonlarının yanı sıra pazar liderliği, cevap verebilirlik ve uyum yeteneği yer alıyordu.
 
Hava kargo, lojistik ve e-ticaret sektörüne yönelik, iki yılda bir yapılan ticari bir etkinlik olarak Singapur’da gerçekleştirilen Air Cargo & Logistics Asia 2013 Konferansı & Fuarı kapsamında organize edilen gala yemeğinde, Emirates SkyCargo adına ödülü Emirates Kargo Singapur Müdürü Noryate Bte Abdul Rahman aldı.
 
Emirates’in Kargodan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, Yılın Taşıyıcısı seçilmekten gurur duyduklarını belirterek, “Çoğu müşterimiz olan okuyuculara bize oy verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu ödül sadece operasyonlarımızın mükemmeliyetini değil, aynı zamanda global ağımız genelinde ekiplerimizin bağlılığını ve desteğini de kanıtlıyor.”dedi.
 
206 uçak ile gökyüzünün en genç filolarından biri olan Emirates, altı kıtada ve 76 ülkede 135 destinasyona hizmet veriyor. 12 kargo uçağı (iki Boeing 747-400 ERF uçağı ve on 777F) ile faaliyet gösteren Emirates SkyCargo’nun tarifeli kargo seferleri dünya çapında 43 destinasyona hizmet veriyor.
 
2012-13 mali yılında, Emirates SkyCargo ağında 2.1 milyon ton kargo taşıyarak havayolu şirketinin toplam taşımacılık gelirlerine yüzde 15 -2.8 milyar $- katkıda bulundu.
 
Tüm faaliyet alanlarında mükemmeliyet ilkesini kanıtlayan SkyCargo, son zamanlarda çok sayıda prestijli sektörel ödüle layık görüldü. Bunlar arasında “Yılın Kargo Havayolu 2013” (Air Cargo Week), ‘Yılın Kargo Havayolu 2013”, ‘Orta Doğu'nun En İyi Kargo Havayolu” (ikisi de Air Cargo News), “Orta Doğu'nun En İyi Hava Kargo Taşıyıcısı” (AFSCA), “Yılın Kargo Operatörü” (SCATA) ve “Hava Kargo Mükemmeliyet Ödülü” (Air Cargo World) yer alıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim