• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates Skywards üyeleri yükseliyor

Emirates Skywards üyeleri yükseliyor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, sadakat programı Skywards kapsamında sunduğu avantajları Blue, Silver ve Gold üyelik kategorilerinden sonra “Platinum” üyelik ile daha da genişlettiğini açıkladı.

 

Platinum üyelik statüsü, sık uçan yolcuların seyahat deneyimlerini zenginleştirerek, 150 binin üzerinde mil kazanan üyelere ekstra avantajlar sunuyor.
 
Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori yeni üyelik statüsü ile  daha fazla konfor, esneklik ve rahatlık sunabileceklerini belirtti. Antinori şöyle devam etti: “Üstün ürün kalitemiz, birinci sınıf hizmetimiz, son 15 ayda 18 yeni destinasyonun eklenmesiyle altı kıtada hızla genişleyen uçuş ağımızın yanı sıra yeni Emirates Skywards Platinum üyelik statümüz de, Emirates’in tercih edilmesinde önemli bir unsur olacak”.
 
Skywards’un dünya çapında 8.6 milyon üyesi bulunuyor. Şu anki rakamlara göre Emirates Skywards Gold üyelerinin ilk yüzde beşlik kısmının Platinum statüsüne geçebileceği tahmin ediliyor.
 
Emirates Skywards, tüm üyelik statülerinde programını genişletmeye ve yolcularına sunduğu avantajları Alaska Havayolları, JetBlue ve easyJet, TAP ortaklıkları ve 2013’te eklenecek yeni ortaklıklarla birlikte zenginleştirmeye devam ediyor.
 
Emirates’le mil kazanma ve milleri değerlendirme fırsatlarından faydalanmak isteyen yolcuların www.skywards.com adresine girerek Emirates Skywards’a kayıt yaptırmaları yeterli oluyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim