• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Emirates, Stokholm seferlerine başlıyor

Emirates, Stokholm seferlerine başlıyor
Emirates Havayolu, 4 Eylül 2013 itibariyle başlayacak seferlerle Stockholm’ü uçuş ağına ekleyecek.

 

İskandinavya’daki varlığını genişleten Emirates, 4 Eylül 2013’ten itibaren Stokholm’e günlük sefer düzenlemeye başlayacağını açıkladı. Yeni seferle sağlanacak haftalık 4.956 koltuk kapasitesinin İsveç’in Uzak Doğu ve Avustralasya’da ticaret yaptığı başlıca şehirlerle ekonomik büyümeyi daha da canlandırması bekleniyor.
 
Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “2011’de Danimarka, Kopenhag seferlerimizi başarıyla başlatmamızın ardından İskandinavya’da başka destinasyonlara yayılma fırsatlarını yakından takip ediyorduk. İstikrarlı ve büyüyen ekonomisiyle İsveç, bölgesel varlığımızı genişletmek için mükemmel bir lokasyon. Bu yeni sefer Dubai ile İsveç arasında hizmet veren tek tarifeli direkt yolcu seferi olacak ve İsveç dışına çıkan yolculara, halihazırda günde altı uçuş gerçekleştirdiğimiz Tayland gibi popüler destinasyonlara kolayca aktarma yapma fırsatı sunan uluslararası ağımıza daha kolay erişim imkanı sağlayacak” diyor.
 
Boeing 777-300ER uçaklarıyla gerçekleştirilecek günlük seferler, First Class’ta sekiz, Business Class’ta 42 ve Economy Class’ta 304 koltuk kapasitesiyle üç sınıf olarak düzenlenecek. Yolcular tüm sınıflarda Emirates’in 1.400’ün üzerinde isteğe bağlı eğlence kanalı sunan, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’ın tadını çıkarabilir. 
 
Yolcular ayrıca tüm Emirates uçuşlarında Ekonomi sınıfında 30 kilo, Business’ta 40 kilo ve First Class’ta 50 kilo olmak üzere cömert bagaj haddine sahip olacak.
 
Yolcu operasyonlarına ek olarak, Emirates SkyCargo da iki şehir arasında 19 ton kargo kapasitesi sunacak. Taşınan popüler malların tıbbi ürünler, inşaat malzemeleri, elektronik ürünler, bozulabilir gıda maddeleri, tekstil ve deri ürünleri ile bitki ve çiçekler olması bekleniyor. Emirates SkyCargo halihazırda İsveç’in Göteborg kentine haftada üç seferle başarılı bir hizmet veriyor ve Stokholm seferlerinin de eklenmesiyle havayolu şirketinin bölgedeki kargo operasyonlarının daha da canlanacağı tahmin ediliyor.
 
Yaşamak ve çalışmak için dünyanın en iyi on şehri arasında yer alan Stokholm, ziyaretçilere canlı ve farklı alternatifler sunan bir şehir olmasıyla ünlü. İki taraflı güçlü ticaret bağlantılarıyla, BAE ve İsveç arasındaki ticaret hacmi 2012’de 2011’e oranla yüzde 4.3 artış göstererek 896 milyon dolara ulaştı. Güçlü gayri safi yurtiçi hasılasıyla (GSYH) Kuzey Avrupa’nın başlıca ekonomileri arasında yer alan İsveç, IKEA, Volvo ve giyim markası H&M gibi ikonik global markalarıyla tanınıyor.
 
Stokholm, 1.4 milyonun üzerinde nüfusuyla İskandinavya’nın en kalabalık nüfuslu kentsel alanı. Emirates’in Stokholm seferleri, 3 Haziran’da başlayacak Haneda seferlerinin ardından başlatılacak. Emirates, Eylül ayında başlatacağı Stokholm seferlerinden kısa süre sonra, 1 Ekim itibariyle de Filipinler’in Clark havalimanına günlük seferler düzenleyecek. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim