• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Emirates, Tenis Turnuvası’na sponsor

Emirates, Tenis Turnuvası’na sponsor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates Havayolları şirketi, beş yıllık anlaşmayla Avrupa’daki tenis sponsorluğu portföyünü genişletiyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Roland Garros ile turnuvanın beş yıl süresince resmi sponsoru olmak üzere anlaşma yaptı. Sponsorluk anlaşması, 21 Mayıs ile 9 Haziran arasında gerçekleştirilecek 2013 turnuvasıyla başlayacak.

Anlaşmayla ilgili açıklama, bugün Paris’teki Roland Garros stadyumunda düzenlenen basın toplantısında Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark ile Fransa Tenis Federasyonu Başkanı Jean Gachassin tarafından yapıldı.
 
Tim Clark, “Havacılık alanında ilklere imza atan ünlü Fransız pilot ve tenis destekçisi Roland Garros’un adını taşıyan bu turnuva, mevcut tenis sponsorluğu portföyümüzün doğal bir parçası. Dünya çapında milyonların izlediği bu ünlü toprak kort şampiyonası, markamızla yer alabileceğimiz mükemmel bir platform. Dünya genelinde tenis takipçileri geniş bir kitle oluşturuyor. Tenis sporunu sevmek ve dünyanın en iyi oyuncularından biri olmak için gereken gayret ve bağlılığı takdir etmek için tenis oynamak gerekmiyor. Grand Slam tenis turnuvalarından ikisinin de aralarında bulunduğu, dünya çapındaki çeşitli tenis sponsorluklarımızın arkasında bu spora duyduğumuz sevgi var” dedi.
 
Jean Gachassin ise “Resmi sponsorlarımız arasında Emirates gibi uluslararası bir markanın yer alacak olmasından dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Emirates’in aramıza katılması, küresel erişimimizi genişletme yönündeki sponsorluk stratejimiz ve gelişimimizle mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Ve tabii ki havacılık dünyasının öncü isimlerinden biri olan Roland Garros’un adını taşıyan Fransız Açık Tenis Turnuvası ile dünyanın en önde gelen havayolu şirketlerinden birinin ortaklığından güzel ne olabilir” diye konuştu.  
 
Sponsorluk kapsamında Emirates markası Philippe-Chatrier merkez kortunun yanı sıra müsabaka kortlarındaki panellerde yer alacak. Roland-Garros Village’da yer alacak Emirates konuklarına özel lounge’un ve kortlardaki alanların yanı sıra popüler Fan Zone alanı RG Lab’de Emirates’in de ziyaretçilerini ağırlayabileceği özel bir alanı olacak.
 
Emirates’in Roland Garros sponsorluğu, havayolu şirketinin, geçen yıl başlayan Internazionali BNL d'Italia (İtalya Açık) ve Mart 2013’te açıklanan Barselona Açık turnuvalarının ardından Avrupa’da başlattığı üçüncü tenis sponsorluğu. Emirates’in dünya çapında sponsor olduğu diğer başlıca tenis müsabakaları arasında ABD Açık, Rogers Cup, BNP Paribas Açık ve Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası yer alıyor. Emirates ayrıca ATP Dünya Turu’nun Resmi Havayolu ve Emirates ATP sıralamalarının sponsoru. Emirates Fransa’da şu anda lig lideri olan Paris Saint-Germain (PSG) takımının 2006 yılından bu yana tişört sponsorluğunu ve 2010’dan bu yana da Alstom Açık sponsorluğunu üstleniyor. 
 
1.20130417163054.jpg
 
2.20130417163104.jpg
 
 
3.20130417163117.jpg
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.istanbulhaber.com
 
www.UlasimOnline.Com
 
www.THYHaber.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim