• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates Türkiye, Chairman'de finalde

Emirates Türkiye, Chairman'de finalde
Emirates Türkiye, Chairman Ödüllerinde finale kalarak 2010-2011 döneminde satış başarısı alanında, 36 ülke arasında ilk 5'e girmeyi başardı.

Emirates Türkiye, Chairman'de finalde

Emirates Havayolu'nun Türkiye satış ekibi, Emirates Grubu tarafından her yıl üstün başarı gösteren çalışanlara ve ekiplere verilen Chairman Ödüllerinde finale kalarak 2010-2011 döneminde satış başarısı alanında, 36 ülke arasında ilk 5'e girmeyi başardı. Her yıl geleneksel olarak farklı kategorilerde en başarılı çalışan ve ekiplere verilen Chairman Ödülleri, hem grup çalışanları hem de başta Emirates Havayolu ve Grubu Başkanı ve CEO'su Şeyh Ahmed bin Said El-Maktum olmak üzere tüm grup yöneticileri açısından özel bir anlam taşıyor.

2010-2011 dönemi Chairman satış başarısı ödülleri, 29 Kasım 2011 tarihinde Emirates Grubu'nun Dubai'de bulunan merkezinde düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi. Gelirini geçen yıla göre yüzde 26 oranında artıran Emirates Türkiye ekibi, takım kategorisinde ilk 5 ülke arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. Singapur, İngiltere, Suudi Arabistan ve Güney Afrika ile birlikte en başarılı ilk 5 ülke arasında yer alan Emirates Türkiye ekibi, ödülü Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori'nin elinden aldı.

Emirates Havayolu ve Grubu Başkanı ve CEO'su Şeyh Ahmed bin Said El-Maktum adına verilen Emirates Chairman Ödülleri, her yıl bireysel ve takım kategorilerinde üstün başarı elde eden çalışanlara ve ekiplere veriliyor. Emirates Türkiye ekibinin ilk 5'e girdiği takım kategorisinde kazananlar gelir artışı, izlenen yöntem ve stratejiler, ekip dinamikleri, iletişim, kaynakların etkin kullanımı gibi çok sayıda kriter göz önünde tutularak belirleniyor.

Bir önceki döneme göre yüzde 26'lık gelir artışıyla en başarılı 5 ülkeden biri olan Emirates Türkiye; akıllı fiyat konumlaması, ölçülebilir satış performansı kriterleri, belirli günlerde satışı desteklenmesi gereken destinasyonlar için yüksek indirim fırsatları sunan 'Keşif Fiyatları Kampanyası', kurum içi ve dışı iletişim süreçlerinin etkili yönetimi, satış altyapısının geliştirilmesi gibi çalışmalar nedeniyle ödüle layık görüldü.

Ödül ile ilgili bir açıklama yapan Emirates Türkiye Genel Müdürü Bahar Ahmet Birinci, satış ekibinin önemli bir başarıya imza attığını belirterek "Chairman Ödülleri değerlendirmesinde 36 ülke içinde ilk 5 arasında yer almak yoğun ve zorlu bir çaba sonucunda mümkün. Bu başarıyı elde etmek için gerekli çalışmaları büyük bir dikkat ve sorumlulukla yerine getiren ekibimizi gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim