• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates ve Qantas’tan yeni ortaklık

Emirates ve Qantas’tan yeni ortaklık
Emirates ve Qantas, Yeni Zelanda ile Avustralya arasındaki yeni tarifeleri için rezervasyonların başlamasıyla birlikte ortak ağlarını daha da genişletti.
Emirates ve Qantas, Yeni Zelanda ile Avustralya arasındaki yeni tarifeleri için rezervasyonların başlamasıyla birlikte ortak ağlarını daha da genişletti.
 
Qantas, Yeni Zelanda’ya giden ve Yeni Zelanda’dan hareket eden yolculara daha iyi bağlantılar ve uçuş kolaylığı sağlamayı amaçlayan iyileştirme çalışmaları kapsamında, mevcut Christchurch-Sidney seferini Sidney’den daha fazla uluslararası bağlantı yapılabilecek şekilde yeniden düzenledi ve Perth-Auckland arasında yeni bir sefer başlatma kararı aldı.
 
Emirates, Sidney, Melbourne ve Brisbane’den Auckland’a gerçekleştirdiği günlük seferler ve Sidney ile Christchurch arasındaki günlük seferle birlikte Yeni Zelanda’ya haftada toplam 28 uçuş düzenlemeye devam edecek. 1 Ekim’den itibaren Emirates’in tüm Auckland uçuşları Airbus A380 uçaklarıyla gerçekleştirilecek. Qantas Dubai’den Avustralya’ya günde iki A380 seferi gerçekleştiriyor ve buradan da Yeni Zelanda’ya haftada 100’ün üzerinde aktarma yapıyor.
 
Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, uçuş paylaşımı, özel fiyatlandırma ve sık uçan yolculara özel avantajların Emirates ve Qantas yolcuları için değer katacağını ifade etti. Clark, “Bunlar Qantas-Emirates ortaklığının Tasman bölgesindeki çalışmalarının ilk önemli göstergeleri ve ortaklık ilerledikçe müşterilerimize sunduğumuz avantajlar artmaya devam edecek. Turizm sektöründe de olumlu gelişmeler bekleyebiliriz ki bunun herkes için iyi bir haber olacağını düşünüyorum. Halihazırda müşterilerimize sunduğumuz 55 Avustralya destinasyonuna ek olarak, ortaklık sonucunda Emirates ağı Yeni Zelanda’da Queenstown ve Wellington’ı da içerecek şekilde daha da genişledi”dedi.
 
Qantas Grubu CEO’su Alan Joyce, yeni Qantas tarifesinin, Qantas ve Emirates ortaklığının Yeni Zelanda’ya sağladığı pek çok avantajdan biri olduğunu söyledi. Joyce, “Yeni Auckland-Perth seferimiz, yoğun tatil sezonunda artan talebi karşılayacak. Yeni trans-Tazman tarifemiz daha iyi sefer saatlerinin yanı sıra hem Avustralya’ya hem de dünya çapındaki destinasyonlara daha fazla bağlantı olanağı sunuyor. Yeni Qantas ve Emirates tarifesi, Tasman bölgesinde Auckland, Christchurch, Wellington ve Queenstown’dan Avustralya, Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, BK ve Avrupa’da 175’ten fazla destinasyonu kapsayan ortak uçuş ağına haftada yaklaşık 130 sefer sunuyor” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim