• BIST 9524.59
  • Altın 2494.526
  • Dolar 32.505
  • Euro 34.7385
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Emirates ve Rolls-Royce anlaşma imzaladı

Emirates ve Rolls-Royce anlaşma imzaladı
Global motor üreticisi Rolls-Royce, Emirates ile 70 Airbus A350XWB uçağında bulunan Trent motorlarını kapsayan 2.2 milyar dolar değerinde uzun dönemli TotalCare® bakım anlaşması imzaladı.

Emirates ile Rolls-Royce 2.2 Milyar Dolarlık Bakım Anlaşması İmzaladı

Global motor üreticisi Rolls-Royce, Emirates ile 70 Airbus A350XWB uçağında bulunan Trent motorlarını kapsayan 2.2 milyar dolar değerinde uzun dönemli TotalCare® bakım anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile havayolunun Rolls Royce motorları ile çalışan 128 uçağının hepsi TotalCare® anlaşması kapsamına girmiş oldu.

Emirates CEO’su Tim Clark, “Emirates’in siparişte bulunan 70 adet A350 uçağının önümüzdeki senelerde filoya katılması ile şirketin büyümesine önemli katkıda bulunmasını planlıyoruz. Rolls–Royce ile yaptığımız TotalCare® anlaşması, A350 XWB uçaklarının motorlarının yaşam döngüsünün getireceği maliyetlerin etkin yönetilmesi ve yüksek standartların korunması için önemli bir adım. Bir TotalCare® kullanıcısı olarak, Rolls–Royce ile var olan ilişkimizi sürdürerek operasyonel anlamda gelişimler kaydetmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Rolls-Royce Sicil Havacılığın Başkanı Mark King, “Şu anda hizmette olan 3 Trent motor ailesine de sahip olan değerli müşterimiz Emirates ile bu anlaşmayı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Emirates’in Rolls-Royce motorları ile çalışan veya çalışacak olan tüm uçaklarına, müşterilerimizin operasyonlarını optimize etmelerini sağlayan TotalCare® paketleriyle hizmet veriyor olduk” dedi.

Trent motorlarının %90’ı için uygulanmakta olan, TotalCare® uzun dönemli bakım anlaşmaları sayesinde müşterilerin, finansal riskleri minimize edilerek, operasyonel performansları ve güvenilirlikleri artırılıyor böylece kendi ana işlerine odaklanmaları sağlanıyor.

Trent XWB motorları için yapılan TotalCare® anlaşması; Rolls – Royce’un 2 ay önce 27 tane A330 uçağında bulunan Trent 700 motorları ve 21 Boeing 777 uçağında bulunan Trent 800 motorları için yaptığı 1.2 milyar dolar değerinde TotalCare® anlaşmasının ardından geldi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim