• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates'den 3'üncü destinasyon

Emirates'den 3'üncü destinasyon
Emirates, 3 Haziran 2013'te Dubai ile Tokyo Uluslararası Havalimanı (Haneda Havalimanı) arasında günlük direkt uçuşlarını başlatacağını açıkladı.

Tokyo da yer alan ve Tokyo iç hatlar seferlerinin büyük bölümünün gerçekleştirildiği Haneda Havalimanı, Ekim 2010 da dördüncü pistinin ve uluslararası terminalinin hizmete başlamasının ardından kapılarını uluslararası taşıyıcılara açtı.

Emirates in 131 inci destinasyonu olması planlanan Haneda, Asya nın en işlek ikinci havalimanı konumunda. Emirates ile Haneda Havalimanı na uçuşlar Ekonomi class ta 861 Avro, Business class ta ise 2598 Avro dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori, “Emirates in Japonya daki üçüncü geçiş noktası olacak Dubai-Haneda hattı uçuşları, Boeing 777-200LR uçaklarıyla üç sınıf olarak gerçekleştirilecek. Bu yeni destinasyon, Birleşik Arap Emirlikleri ile Japonya arasındaki canlı ilişkiyi, hem ticaret hem de iş ve turizm fırsatlarını artırma açılarından daha da güçlendirecek '' diyor.

Antinori, “Emirates olarak, Osaka ya direkt uçuşlarımızı başlattığımız 2002 yılından bu yana sefer düzenlediğimiz Japonya ya bağlılığımızı 2010 da başlattığımız Narita Uluslararası Havalimanı seferlerimizle sürdürdük. Hem yolcu hem de kargo anlamında Emirates in Tokyo nun iki havalimanına birden günlük direkt uçuş gerçekleştirmesini kaldıracak kadar güçlü bir talep olduğundan eminiz. Bu sayede yolcularımıza Dubai seyahatlerinde ve sonrasında Hint Okyanusu, Orta Doğu, Afrika ve Avrupa da 70 den fazla destinasyona yapacakları aktarmalarda daha fazla esneklik sunuyoruz '' diye ekliyor.

Emirates in Japonya Havayolları ile uzun süredir devam eden ortaklığı, yeni Dubai-Haneda-Dubai seferlerine yönelik ortak uçuş anlaşması ile daha da genişletilecek. Uçuşlar, Emirates in “EK '' kodunun yanı sıra Japon Havayolları nın “JL '' koduyla da tanımlanacak.

Haneda ya yapılacak yeni günlük seferle birlikte Emirates SkyCargo haftada 210 ton ekstra kargo kapasitesi sunarak Japonya dan mekanik bileşenler, elektronik ürünler ve otomobil parçalarının ihraç edilmesine ve Japonya ya gaz ve petrol ürünlerinin ithal edilmesine daha fazla destek sağlayacak. Dubai, Japonya da üretilen malların Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya ya yeniden ihraç edilmesi için önemli bir merkez konumunda.

Yolcular, First Class ta sekiz lüks özel süit, Business Class ta tamamen yatırılabilen 42 adet son model koltuk ve Economy Class ta 216 yolcu için geniş oturma alanının yanı sıra tüm sınıflarda Japon yolcuların ağız tadına özel olarak hazırlanan ve Emirates in çokuluslu kabin ekibi tarafından sunulan gurme yemek servisiyle Emirates Boeing 777-200LR uçaklarının eşsiz konforunun ve imkanlarının tadını çıkaracak.

Uçakta ayrıca Emirates in 1400 ün üzerinde isteğe bağlı film, televizyon ve oyun eğlence kanalı sunan ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice da bulunuyor ve bu kanallar arasında 40 Japon kanalı yer alıyor.

196 uçaklık filosuyla Emirates şu anda 128 destinasyona uçuyor; 2012 de 15 yeni destinasyonun eklenmesiyle daha da genişleyen uçuş ağına bu yıl 6 Şubat ta Varşova nın ve 1 Mart ta da Cezayir in eklenmesi planlanıyor.

Havayolu şirketinin turizm operatörlüğü kolu Emirates Holidays ise Tokyo, Kyoto ve Osaka daki turistik yerlerin öne çıktığı Japonya tatil paketleri hazırlıyor. Emirates Holidays, yolcuları modern başkent Tokyo dan alıp görkemli Fuji Dağı na ve Hakone nin doğal güzelliklerine, Nagoya ya ve Japonya nın kültürel merkezi Kyoto ya ve Kansai bölgesinin geçiş kapısı konumundaki Osaka ya kadar götüren tatil seçenekleri sunuyor.

www.ulasimOnline.Com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim