• BIST 9728.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Emirates'e Dünyanın En İyi Havayolu ödülü

Emirates'e Dünyanın En İyi Havayolu ödülü
Dünyanın önde gelen uluslararası havayolu şirketlerinden biri olan Emirates, Skytrax tarafından 'Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi' seçildi.
Emirates, “Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi” ödülünün yanı sıra “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi” ödülü ve üst üste dokuzuncu kez aldığı “Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi” ödülü olmak üzere iki ödül daha aldı. Ödüller bugün Paris Airshow havacılık fuarında Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark’a takdim edildi.
 
Tim Clark, yaptığı konuşmada “Bu ödüller sektörde pek çok kişi tarafından mükemmeliyetin ölçütü olarak kabul ediliyor. Bizim için ise daima yüksek kaliteli hizmet sunma isteğimizi bilen ve takdir eden dünya gezginlerinin güven oyu niteliğinde. Milyonlarca seçkin gezgin tarafından ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ olarak seçilmek, 60 bin kişilik sağlam işgücümüz için gerçek bir gurur kaynağı” dedi.
 
Emirates, 1985 yılında kurulduğundan bu yana dünyanın en büyük ve en dinamik havayolu şirketlerinden biri olarak büyümeye devam etti ve Dubai’yi küresel havayolu seyahatlerinin başlıca bağlantı noktalarından biri haline getirdi. Geçtiğimiz yıl 39 milyonun üzerinde müşteri Emirates ile uçarak havayolu şirketinin küresel ağından faydalandı ve 1400’den fazla eğlence kanalının sunulduğu sektör lideri uçak içi eğlence sisteminin de aralarında bulunduğu çok sayıda uçak içi yeniliğinin tadını çıkardı.
 
Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri, 160’tan fazla ülkeden iş ve tatil amaçlı seyahat eden 18 milyonun üzerinde hava yolcusunun oylarıyla belirlendi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim