• BIST 9548.09
  • Altın 2499.866
  • Dolar 32.4908
  • Euro 34.5788
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates’e ‘En iyi uçak içi eğlence’ ödülü

Emirates’e ‘En iyi uçak içi eğlence’ ödülü
Emirates, Türkiye’nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen Voyager Seyahat Ödülleri 2012 “En İyiler Kimler?” anketi sonucunda “En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü”nün sahibi oldu.

Emirates’in “ice” sistemi, Voyager dergisi okurları tarafından ‘En İyi Uçak içi Eğlence’ ödülüne layık görüldü

1 Şubat  – 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında www.voyager.com.tr sitesi üzerinden gerçekleştirilen anket ile Voyager okurları, turizm sektörünün farklı oyuncuları için oy kullanarak, tüketici gözüyle değerlendirmelerde bulundu. Otel, havayolu, havaalanı, turizm acentesi, seyahat web sitesi, cruise ve otobüs şirketi kategorilerinde düzenlenen ve 4 ay süresince toplam 18.453 kişinin katıldığı anket sonucunda Emirates, uçak yolculuklarını eğlenceye dönüştüren “ice” sistemiyle ödüle layık görüldü.

Uçak içinde kesintisiz eğlence

Her uçuşta ve her koltuğun arkasında 1.200 kanala sahip “ice” (Information / Bilgi, Communications / İletişim, Entertainment / Eğlence) sistemi olan ilk ve halen de tek havayolu olan Emirates, bu servisi ilk kurulduğu günden beri vererek uçak seyahatinde bir trend oluşturdu.

Emirates’in ice eğlence sisteminde filmlerden televizyon kanallarına, radyo kanallarından oyunlara, 10.000 şarkı arasından yolcuların kendi müzik listelerini oluşturabileceği My Playlist’e kadar birçok farklı seçenek bulunuyor. ice’ın oyun sistemi, yolcuların kendi kendilerine ya da birbirleri ile yarışma imkanını sunuyor. Tüm uçaklarda BBC World ile dünyadaki gelişmelerden anında haberdar olmak mümkün.  Uluslararası alanda birçok ödül kazanan ice’da Türkçe dublajlı filmlerin yanı sıra Türk müzisyenlerin şarkıları da mevcut.

Emirates’in sahip olduğu uçakların büyük çoğunluğunda cep telefonu ile arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama imkanı sunan AeroMobile sistemi ve WiFi hizmetleri bulunuyor. Dizüstü bilgisayar şarj noktaları, First ve Business Class’ta her koltukta, Economy Class’ta ise her koltuk sırasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim