• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates'in A380 uçuş ağı genişliyor

Emirates'in A380 uçuş ağı genişliyor
Emirates, A380 süper- jumbo uçağı Airbus A380’in uçuş ağına yeni bir noktayı daha ekliyor. 1 Ekim itibariyle Emirates Dubai-Hong Kong seferlerini Bangkok üzerinden A380 ile gerçekleştirecek.

EMIRATES’İN A380 UÇUŞ AĞI GENİŞLİYOR

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, A380 süper- jumbo uçağı Airbus A380’in uçuş ağına yeni bir noktayı daha ekliyor. 1 Ekim itibariyle Emirates Dubai-Hong Kong seferlerini Bangkok üzerinden A380 ile gerçekleştirecek.

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, A380 süper- jumbo uçağı Airbus A380’in uçuş ağına yeni bir noktayı daha ekliyor. 1 Ekim itibariyle Emirates Dubai-Hong Kong seferlerini Bangkok üzerinden A380 ile gerçekleştirecek.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates şuan A380 uçağı ile Dubai’den Paris, Cidde, Toronto, Seul, Bangkok, Sidney, Auckland, Pekin’e ve Londra Heatrow’a günde iki kere olmak üzere gerçekleştiriyor. 1 Eylül’de Emirates, A380 ile Manchester’a, 31 Ekim’den itibaren ise Dubai’den New York JFK havalimanına aktarmasız uçuşlarını başlatacak. 11. A380 uçuş noktası ise Hong Kong olacak. Emirates’in, filosunda servis veren 12 adet A380 süper jumbo uçağının yanı sıra, 78 adet de A380 siparişi bulunuyor.

Emirates’in Uzak Doğu ve Avustralya Ticari Operasyonlar Bölüm Başkan Yardımcısı Richard Jewsbury, “Hong Kong’u Emirates A380’in yeni uçuş noktası olduğunu açıklamaktan ötürü çok heyecanlıyız. Bu ticari açıdan canlı metropol, Emirates’in 1991 yılında genişleyen uçuş ağının bir parçası olmuştu. Bugün ise Hong Kong ve Dubai arasında günde biri direk, diğeri Bangkok üzerinden olmak üzere iki sefer sunuyoruz. Ayrıca her hafta Emirates SkyCargo uçağı ile 18 uçuş gerçekleştiriyoruz.

“Bu rotaya amiral gemisi uçağımızı koyarak Hong Kong’a bağlılığımızı kanıtladığımızı düşünüyoruz. Hong Kong’dan gelen yolcularımız artık bu muhteşem uçağın konforundan yararlanabilecek.” dedi.

Emirates’in lüks A380 uçağının First Class kabini Timeless Spa’nın ürünleri ile donatılmış iki adet duş spa ile dikkati çekiyor. Bunun yanı sıra First ve Business Class yolcuların vakitlerini geçirebilecekleri kabin içi lounge’da birbirinden lezzetli sıcak-soğuk kanepeler ve içecekler servis ediliyor.

First Class’ta seyahat eden yolcuları tamamiyle geriye yatabilir masaj ekipmanlarıyla donatılmış özel süitler beklerken, Business Class yolcuları ise yeni jenerasyon tamamen geriye yatabilen koltuklar ağırlıyor. Uçağın ana güvertesinde seyahat eden ekonomi sınıfı yolcuların koltukları ise 84 cm.’e kadar diz mesafesi sağlayabiliyor.

Tüm sınıflarda, Türkçe de dahil olmak üzere birçok dilde müzik yayını ve film gösterimi yapan 1200’den fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ödüllü ice bulunuyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 150 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim