• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Emirates'in "Keşif Kampanyası" sürüyor

Emirates'in "Keşif Kampanyası" sürüyor
Emirates’in yeni şehirler keşfetmek isteyen yolcularını ‘Keşif Fiyatları’ kampanyası kapsamında 3 gün süresince çok özel fiyatlar bekliyor…

EMIRATES’İN ‘KEŞİF KAMPANYASI’ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Emirates’in yeni şehirler keşfetmek isteyen yolcularını ‘Keşif Fiyatları’ kampanyası kapsamında 3 gün süresince çok özel fiyatlar bekliyor…

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in 1-2-3 Mart’ta gerçekleştireceği “Keşif Fiyatları” kampanyası kapsamında Dubai, Hong Kong ve Kuala Lumpur’a % 25’e varan indirimlerle seyahat etme şansı Emirates yolcularını bekliyor.

Yepyeni şehirler keşfetmek, dünyanın daha önce görmediği yeni yüzlerini tanımak isteyen yolcuları 1-2-3 Mart günlerinde gerçekleştirilecek “Keşif Fiyatları” kampanyasında bekleyen şehirler arasında; Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi Dubai, Çin’in en önemli ticaret ve turizm merkezi Hong Kong ve Malezya'nın başkenti ve en kalabalık şehri Kuala Lumpur bulunuyor. Kampanyalı fiyatlardan satış üç gün boyunca sürerken, alınan biletler 3 Haziran’a kadar kullanılabilecek.

Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Dubai’ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 325 Avro, Hong Kong’a 468 Avro, Kuala Lumpur’a ise 468 Avro’dur. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

Emirates Havayolu haftada gidiş-dönüş Dubai’ye 22, Hong Kong’a 28, Kuala Lumpur’a 42 sefer düzenliyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim