• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates'in konukları Arsenal'li futbolcular

Emirates'in konukları Arsenal'li futbolcular
Emirates’in “Share a Smile” kampanyası, bu sefer Arsenal’li oyuncuları konuk ediyor. Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, global “Share a Smile” kampanyasının ikinci etabını Arsenal Futbol Kulübü ortaklığıyla gerçekleştirdi.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, global “Share a Smile” kampanyasının ikinci etabını Arsenal Futbol Kulübü ortaklığıyla gerçekleştirdi. Emirates’in çok sayıda dil konuşan kabin ekibinin yardımıyla, Arsenal oyuncuları Mikel Arteta, Lukas Podolski, Wojciech Szczesny ve Theo Walcott, bir dizi eğlenceli videoda sevilen futbol deyimlerinden bazılarını kendi dillerinde paylaşırken, bir yandan da futbol becerilerini sergiliyor.
 
Emirates’in “Share a Smile” kampanyası Şubat 2013’te başlatılmıştı. Kampanyanın ilk aşamasında, Emirates kabin ekibinde çalışanların tüm dünyadan değişik ve ilginç selamlamalarla yer aldığı 14 farklı dilde 29 video yer alıyordu. Kampanya, “globalistaların” bu eğlenceli videoları arkadaşları ve aileleriyle paylaşarak birbirleriyle bağlantı kurmasına yardımcı olmak için, Emirates tarafından yaratıldı.
 
Emirates’in Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros, “Emirates ve Arsenal, 2004’ten bu yana birlikte çalışıyor. Bu ortaklığı genişletmek için sürekli olarak yeni ve yenilikçi yöntemler bulmaya gayret ediyoruz. Takımla ilk kez böyle bir çalışma yaptık ve bu videoların dünya çapında futbolseverleri gülümseteceğini ve yeni futbol terimleri öğrenmelerine yardımcı olacağını umuyoruz” diyor.
 
Arsenal Global Ortaklıklar Başkanı Vinai Venkatesham ise “Futbol global bir spor ve Emirates’in ‘Share a Smile’ kampanyası da çok dilli uluslararası perspektifiyle, dünya çapında futbolseverlerle bağ kurmak için mükemmel bir platform. Bu videolar İngiltere’de karlı bir günde çekildi ve futbolcular hava koşullarına rağmen Emirates ekibinin yanında hünerlerini sergilerken çok eğlendiler. Dünya çapında fan’larımızın bu videoları keyifle izleyeceğini umuyoruz” diyor.
 
Emirates ve Arsenal ortaklığı uzun süredir devam ediyor. Havayolu, Aralık 2012’de İngiltere Birinci Ligi takımının tişört sponsorluğunu 2018-2019 sezonunun sonuna kadar uzatarak bu ortaklığı daha da ilerletti. Anlaşma çerçevesinde, Arsenal stadyumu 2028’e kadar Emirates Stadyumu olarak anılmaya devam edecek. Şirketlerin ortaklığı, ayrıca bir futbol altyapı projesinin de dahil olduğu diğer çeşitli alanlara da yayılıyor. Ekim 2009’da Emirates’in Dubai’deki özel amaçlı spor tesisi The Sevens’da açılan Arsenal Futbol Okulu, BAE ve Körfez bölgesinde birinci sınıf eğitim yöntemleriyle futbol yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor.
 
“Share a Smile” kampanyası, Emirates’in global marka platformu “Hello Tomorrow” bünyesinde gerçekleştirilen en yeni çalışma. Nisan 2012’de başlatılan platform, dünya çapında farklı kültürlerden ve farklı coğrafyalardan insanları yeni kültürleri keşfetmeye ve paylaşmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Bugüne kadar videolar dünya genelinde yaklaşık bir milyon kişi tarafından izlendi.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim