• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates'le sıcak şehirlere kaçma vakti

Emirates'le sıcak şehirlere kaçma vakti
Emirates, Hint Okyanusu adalarından Mauritius, Seyşeller veya Sri Lanka’nın Kolombo şehrine seyahat etmek isteyen yolcular için yepyeni bir kampanya başlatıyor.

Emirates'le sıcak şehirlere kaçma vakti

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES Hint Okyanusu adalarından Mauritius, Seyşeller veya Sri Lanka’nın Kolombo şehrine seyahat etmek isteyen yolcular için yepyeni bir kampanya başlatıyor.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES; Sri Lanka veya Hint Okyanusu adalarına seyahat etmek isteyen yolcularına hem ekonomik hem de çok konforlu bir uçuş keyfi sunuyor.

Emirates, 10 Ocak - 10 Şubat 2011 tarihleri arasında Hint Okyanusu’nda bulunan ada ülkesi Sri Lanka’nın en büyük şehri ve ticari başkenti Kolombo ile Hint Okyanusu’nun en güzel adalarından Mauritius ve Seyşeller’e İstanbul’dan seyahat edecek yolcularını çok özel fiyatlar ile buluşturuyor.

Emirates ile Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’ya ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 570 Avro olurken, romantik ve sessiz tatiller için özellikle ideal olan, denizaltı yaşamında ki renk canlılığı ile sizi büyüleyecek Mauritius ve Seyşeller’e ise sırasıyla 602 Avro ve 598 Avro’dur. Emirates’in yolcularına sunduğu kampanya kapsamında alınan biletler Mauritius ve Kolombo için 10 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında, Seyşeller için ise 10 Ocak 2011 - 15 Şubat 2011 ve 27 Şubat 2011- 31Mart 2011 arasında kullanılabilir. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

Emirates’in özel fiyatları ile son dönemlerin en popüler tatil merkezlerinden Hint Okyanusu adalarına uçarak kendinizi şehrin stresinden uzaklaştırabilir, sıcağın ve masmavi denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim