• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates'ten Bankok'a çok özel fiyatlar

Emirates'ten Bankok'a çok özel fiyatlar
Güney Doğu Asya’nın en hızlı gelişen ve ekonomik açıdan en dinamik şehri Bangkok’a Emirates’in çok özel fiyatlarıyla uçabilirsiniz.

EMİRATES'TEN BANGKOK'A ÖZEL FİYAT

Güney Doğu Asya’nın en hızlı gelişen ve ekonomik açıdan en dinamik şehri Bangkok’a Emirates’in çok özel fiyatlarıyla uçabilirsiniz.

Tayland’ın en büyük şehri ve başkenti Bangkok’a uçmak için 21 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında biletinizi alın, 21 Eylül- 31 Ekim arasındaki seyahatlerinizde EMIRATES Havayolu’nun ekonomi sınıfında gidiş-dönüş 480 Euro olan özel fiyatından yararlanın. Fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahil.

24 saat uyumayan şehir olarak bilinen Bangkok’ta Budist tapınaklarından, timsah ve yılan çiftliklerine, birbirinden renkli gece kulüplerine, restoranlara kadar pek çok mekan sizi bekliyor.

Bu farklı bir o kadarda büyüleyici şehre Emirates Havayolu’nun, ses, emisyon ve yakıt açısından diğer uçaklara göre dünyanın en gelişmiş ve çevreci uçakları arasında yer alan A380 tipi uçaklar ile seyahat etmek mümkün.

Emirates A380 uçağında First Class kabininde iki adet uçak içi Shower Spa hizmeti bulunuyor. First Class’ta seyahat eden yolcuların hizmetinde bulunan Spa’da yerden ısıtma, deri koltuklu oturma bölümü ve Emirates’in Spa markası Timeless Spa’nın duş ürünleri yer alıyor.

Masaj imkanı sağlayan tamamen yatabilen koltuklara sahip First Class süitleri; aydınlatma sistemi ve sistemi ve mood lighting ile donatılmış Business Class ve eşi görülmemiş genişlikteki ekonomi sınıfı koltukları ile Emirates’in A380’i lüks seyahat kavramına yeni bir anlam getiriyor.

Emirates’in tüm seyahatlerde yolcularına sunduğu 1200’den fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi ICE’nin ise uçuşunuzu daha keyifli hale getireceği kesin. ICE uçak içi eğlence sisteminde vizyona giren en son filmlerden klasiklere, dizilere, spor ve ekonomi haberlerine, müzik kanallarına, hem büyüklere hem çocuklara uygun oyunlara kadar pek çok hizmet bir arada sunuluyor. ICE sistemine yeni eklenen Türkçe müzik ve Türkçe dublajlı/altyazılı film seçenekleri ise, Türk yolculara ev rahatı yaşatıyor.

EMIRATES Havayolu Dubai’den aktarmalı olarak Bangkok’a haftada 35 sefer düzenliyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 150 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim