• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates'ten Dubai'ye first class salon

Emirates'ten Dubai'ye first class salon
Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı’na ikinci, Dubai’ye dördüncü özel Emirates dinlenme salonunu kazandırdı.

Emirates'ten Dubai'ye first class salon

Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı’na ikinci, Dubai’ye dördüncü özel Emirates dinlenme salonunu kazandırdı.

Emirates’in Dubai Uluslararası Havalimanı’nda açtığı yeni First Class dinlenme salonu, 1 numaralı koridordan ulaşılan ve çıkış kapılarının yakınında yer alan konumuyla, 14 gidiş kapısından herhangi birini kullanan First Class yolcularına alternatif ve daha kolay erişebilecekleri bir dinlenme ortamı sağlıyor.

Dubai Uluslararası Havalimanı’nın ikinci, Dubai’nin dördüncü özel Emirates dinlenme salonu olan yeni First Class salonu, 2 numaralı koridorda yer alan ve bugüne kadar pek çok ödül almış olan diğer First Class dinlenme salonuna uyumu ve modern tasarımıyla, Emirates’in yolcularına üstün hizmet ve kalite sunma anlayışını yansıtıyor. Çağdaş tasarım estetiği ve Emirates’in uluslararası dinlenme salonu tasarımlarında kullanılmakta olan her döneme uygun renkleriyle salon, yolculara lüks ve konforu bir arada sunuyor.

Emirates, özel şoförlü havalimanı transferi ve özel check-in kontuarlarıyla başlayan yolculuk deneyimini, lüks dinlenme salonları ve ardından ödüllü uçuş servisiyle hem yerde hem de havada sürdürüyor.

1058 metrekarelik yeni Emirates dinlenme salonunun yolculara sunduğu zengin hizmetler arasında; sekiz adet yatırılabilen koltuğun bulunduğu sessiz alan, iki adet 55 ve 65 inç LED TV, lüks deri koltuklar, resmi veya rahat oturma grubu seçenekleri, iki ayrı yemek alanı, duş, dört ayrı çalışma alanından oluşan iş merkezi, dinlenme salonu dahilinde kablosuz LAN bağlantısı, su öğesi, çağdaş sanat eserleri, sigara içilebilen bölüm ve bu seçkin deneyimi tamamlayacak şekilde özel hizmet personeli bulunuyor.

Resmi ve rahat yemek alanları arasında tercihlerini yapabilen yolcular, sıcak ve soğuk gurme yemeklerden oluşan geniş ikram menüsünden yapılan alakart servisin yanı sıra premium içkilerin de dahil olduğu eksiksiz bar servisinin tadını çıkarabiliyor.

Avrupa’dan getirtilen yüksek kaliteli deriler ve Cenevre’den gelen altın kaplamalı Rolex duvar saatleriyle bezenen İtalyan mermer zeminli yeni dinlenme salonu, Emirates’in tüm First Class yolcularına açık. Salonda görme engelliler için körler alfabesi ve dokunsal işaretler kullanılarak özel olarak yapılmış yönlendirmeler de mevcut.

Yeni First Class dinlenme salonunun açılmasıyla birlikte, Emirates altı kıtaya yayılan ağında, Auckland, Bangkok, Pekin, Birmingham, Brisbane, Dubai (dört tane), Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hong Kong, Johannesburg, Kuala Lumpur, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Manchester, Münih, Melbourne, Bombay, New York JFK, Paris Charles de Gaulle, Perth, Singapur, Sidney, Şangay ve Zürih’te toplam 29 özel dinlenme salonunda hizmet veriyor.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 155 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.

1315295794_dubai_t1_emirates_first_class_lounge.jpg

1315296314_dubai_t1_emirates_first_class_lounge.jpg

1315296188_dubai_t1_emirates_first_class_lounge.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim