• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates’ten Ekonomi uçuşlara konforlu transfer hizmeti

Emirates’ten Ekonomi uçuşlara konforlu transfer hizmeti
Emirates Havayolu, dünyanın en konforlu uçağı olan A380’i örnek alarak dizayn ettiği transfer servisleri ile alışılmışın dışında bir seyahat deneyimi yaşatıyor.

Hizmetten Dubai, Abu Dabi ve Al Ain yönüne veya yönünden ekonomi sınıfı bilet ile seyahat eden yolcular yararlanabiliyor.

İnsanları ve mekanları birbirine bağlayan Emirates Havayolu Dubai, Abu Dabi ve Al Ain'e veya bu şehirlerden seyahat eden ekonomi sınıfı yolcularına ücretsiz otobüs servis hizmeti sunuyor. Ödüllü VDL model otobüslerle gerçekleşen servis hizmeti, araba kiralama veya taksi kullanımına uygun bir alternatif olurken; yolculara daha konforlu ve daha samimi yolculuk ortamı sağlıyor.

Düşük karbon emisyonlu, ödüllü servis

Modern ve aerodinamik şekilde tasarlanmış olan “Yılın Otobüsü” ödüllü VDL modeli, yüksek sürüş performansı, yol tutuşu ve olağanüstü manevra kabiliyetine ek olarak; hafif yapısı, yakıt tasarrufu ve düşük karbon emisyon özellikleri ile dikkat çekiyor. Yolcular; yolcu taşımacılığında kullanılan dünyanın en büyük ve konforlu uçağı olan A380 stilinde modern ve özel olarak tasarlanmış koltukların keyfini çıkarıyor, ayrıca geniş giriş ve çıkışlar, baş üstü dolapları, her koltukta kolay kontrol edilebilen kişisel aydınlatma ve klima olanaklarıyla daha rahat yolculuk ediyor.

Emirates’in tam gün devam eden gelişmiş transfer hizmetinden faydalanmak isteyen yolcular, online rezervasyon yapabiliyor.

Ayrıca, First ve Business Class’ta seyahat eden yolcular Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde ücretsiz “Chauffeur Drive” hizmetini kullanabiliyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim