• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Emirates’ten, Mauritius’a A380 seferi

Emirates’ten, Mauritius’a A380 seferi
Emirates, Hint Okyanusu’nun cazibe merkezlerinden Mauritius adasına günlük A380 seferleri düzenliyor.

 

Emirates, Hint Okyanusu’nun cazibe merkezlerinden Mauritius adasına günlük A380 seferleri düzenliyor.  
 
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, 24’üncü A380 hattını başlattı. Günlük olarak gerçekleştirilen ilk A380 seferini karşılamak için havalimanında düzenlenen törende Emirates, Air Mauritius ile yeni ve genişletilmiş kapsamlı 10 yıllık ticari işbirliği anlaşmasını imzaladı ve Mauritius Turizm Teşvik Mercii’yle yaptığı Mutabakat Anlaşması’nı yeniledi.
 
İlk A380 seferi Mauritius Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havalimanı’na 500’ün üzerinde yolcu ve Emirates CCO (Cheif Commercial Officer)’su Thierry Antinori, Kıdemli Başkan Yardımcıları Adnan Kazim, Majid Al Mualla ve Orhan Abbas’ın katılımlarıyla gerçekleşti.
 
Emirates heyeti, Mauritius Turizm ve Gezi Bakanı Michael Yuen, Air Mauritius CEO’su Andre Viljoen, Mauritius Sivil Havacılık Müdür Vekili Anand Kinnoo ve Mauritius Havalimanı Başkanı Rohit Ramnawaz tarafından karşılandı.
 
Antiori, "Emirates olarak Ağustos 2008’den bu yana A380 uçaklarımızla 18 milyondan fazla yolcuya hizmet verdik. Mauritius’a giden A380 seferimizle, Londra, Paris, Moskova, İstanbul ve Şanghay gibi önemli noktalardan uçan yolcular da artık kesintisiz bir Emirates A380 deneyimi yaşayacak. Daha büyük bir uçak olması da bu güzel adaya her gün ekstra 153 yolcu taşıyabilmemize ve böylece ülkenin turizm endüstrisine ve ticaret sektörlerine sağladığımız desteği daha da güçlendiriyoruz.”
 
A380 seferi başlatan ilk havayolu şirketi
 
Hint Okyanusu’ndaki bir destinasyona A380 seferi başlatan ilk havayolu şirketi olan Emirates, seyahat talebinin giderek arttığı Mauritius Adası ile 78 ülkede 130 destinasyonu aşan küresel ağı arasında 2012’de 350 binden fazla yolcu ve 6 bin ton kargo taşıdı. 
 
Emirates filosunun en iyi uçakları olan A380’lerin tahsis edildiği küresel destinasyonlar listesinde Dubai, Amsterdam, Auckland, Bangkok, Pekin, Brisbane, Hong Kong, Cidde, Kuala Lumpur, Londra Heathrow, Manchester, Melbourne, Moskova, Münih, New York JFK, Paris, Roma, Seul, Singapur, Şanghay, Sidney, Toronto ve son olarak bu ay başında eklenen Los Angeles’la birlikte artık Mauritius da yer alıyor.
 
Filosunda bulunan 42 uçak ve 98 yeni siparişle Emirates, dünyanın en büyük A380 operatörü.
 
Emirates hakkında daha fazla bilgi edinmek veya Mauritius uçuşlarına rezervasyon yaptırmak için www.emirates.com adresini ziyaret edebilir ya da seyahat acentenizle iletişim kurabilirsiniz. 
 
hello-emirates-a380-mauritius-1.jpg
 
hello-emirates-a380-mauritius-2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim