• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Emirates’ten Pelé imzalı Boeing 777

Emirates’ten Pelé imzalı Boeing 777
Dünya Kupası'nın FIFA Resmi Ortağı Emirates, Küresel Elçisi ve üç Dünya Kupası sahibi Pelé'nin seçkin imzasını taşıyan dünyanın ilk Boeing 777 uçaklarını filosuna kattı.

Emirates’in Pelé-ane olarak adlandırdığı uçakları, Dubai - São Paulo uçuşuyla futbolseverleri yazın gerçekleşecek kupa heyecanıyla buluştu. Havada veya karada dikkat çeken 350 koltuk kapasiteli uçaklar, FIFA Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan özel bir tasarıma sahip. Açılış maçı gününde tüm gövdeyi kaplayan tasarımıyla futbol efsanesi Pelé'nin imzasını taşıyan iki Boeing 777 Pelé-ane tanıtıldı ve ardından yine Pele’nin imzasını taşıyan bir Airbus A380 daha filoya eklendi.

Futbolseverleri Brezilya'ya taşıyacak Emirates filosunda bulunan 115 Boeing 777, aynı zamanda dev 2014 FIFA Dünya Kupası logolarıyla donatılıyor.

Emirates ile Dünya Kupası heyecanı

2014 FIFA Dünya Kupası döneminde Rio de Janeiro ve São Paulo'ya günlük uçuşlarla Emirates, 18 bin'in üzerinde yolcu taşımayı öngörüyor. Brezilya'ya ya da Emirates'in uçtuğu diğer 143 noktaya seyahat eden yolcular, turnuvanın farklı yönlerini çeşitli şekillerde deneyimleyebilecek.

Dünya Kupası heyecanı havalimanında başlıyor, özellikle Emirates’in Dubai merkezinde, check-in masalarında Emirates'in #AllTimeGreats reklamında yer alan futbol kahramanları Pelé ve Cristiano Ronaldo'nun  görüntüleri yer alacak. Dubai ile dünyanın dört bir yanında yer alan ödüllü dinlenme salonlarında yolcular, canlı yayınlanan maçları izleyebilecek. 

12 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında  Emirates’in 16 Boeing uçağından birinde seyahat eden yolcular, Sport 24 kanalından 64 maçın tamamını "canlı" olarak izleyebilecek. Bu özellik sayesinde uçakla seyahat etmek bile futbol severlerin eğlencesini bölmeyecek. Maçın tamamını seyretmenin yanısıra  yolcular, ice’da bulunan yedi adet haber kanalı sayesinde maç özetlerini takip edebilecekler. 

Uçakta yer alan çocuklar için ise Emirates, kupaya katılan takımların renklerinde karton kesitli renkli atıştırmalık kutuları ve şık bileklikler sunacak.

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim