• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates'ten uçak içi eğlence sistemi

Emirates'ten uçak içi eğlence sistemi
Emirates’in Uçak İçi Eğlence Sistemi “ice” Ağustos ayından itibaren birinci sınıf özelliklerle donatılarak genç yolcuların hizmetine sunuluyor.

Emirates’in Uçak İçi Eğlence Sistemi Genç Yolcuları Eğlendiriyor

Emirates’in Uçak İçi Eğlence Sistemi “ice” Ağustos ayından itibaren birinci sınıf özelliklerle donatılarak genç yolcuların hizmetine sunuluyor.

2011’de Emirates’e Skytrax’in “En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemine Sahip Havayolu” ödülünü getiren “ice Digital Widescreen” sisteminde Disney’in Karayip Korsanları filmlerinin tamamı mevcut; serinin “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” adlı son macerası da diğer tüm havayollarından önce, Ağustos ayında Emirates yolcuları tarafından izlenebilecek.

“ice Digital Widescreen” sistemi her yaştan yolcuya uygun program seçenekleri sunuyor. Çocuklara yönelik 35’in üzerinde TV kanalıyla birlikte, dünyada fenomen haline gelmiş çocuk programı “The Wiggles” kanalına okul öncesi yaştaki hangi çocuk karşı koyabilir? Ya da BBC CBeebies kanalının “Gece Bahçesi/In the Night Garden”, “Tamirci Bob/ Bob the Builder”, “Thomas ve Arkadaşları/ Thomas & Friends”, “Yarış Arabası Roary/ Roary the Racing Car” gibi dünya çapında sevilen filmlerine ya da ilk sezonunda büyük başarı sergileyen “Rastamouse” dizisine?

Yolculukları keyifli hale getiren Emirates, çizgi film kanalıyla çocuklara Ben 10 ve diğer sevilen çizgi filmleri izleme fırsatı sunuyor. Ayrıca, Top Gear’dan Richard Hammond çocuklara özel şov programı Richard Hammonds Blast Lab ile aramıza katılırken, meraklı çocuklar “Scooby Doo’nun Yeni Maceraları”yla gizemleri çözüyor ve Wolverine ile X-Men Magneto’yla mücadeleye devam ediyor. “ice Digital Widescreen” aynı zamanda geçmişe yolculuk yapıyor ve yeni nesli “Tom ve Jerry” ve “Looney Tunes” gibi klasiklerle tanıştırıyor.

Daha büyük yaştaki çocuklar içinse Gossip Girl ve Glee dizilerinin yanı sıra gökyüzünün en geniş kapsamlı müzik koleksiyonu “ice Digital Widescreen”de sunuluyor. Müzik listelerinin en iyilerine yer veren Emirates, aralarında Britney Spears, Nicole Scherzinger, Moby, Gorillaz, Foo Fighters, REM, Lady Gaga, Katy Perry ve Jessie J gibi isimlerin yer aldığı pek çok yeni albüm sunuyor. Aynı zamanda keşfedilebilecek pek çok uluslararası sanatçı, radyo ve podcast kanalları ve dünyanın en gözde şarkıcılarına ait 60’ın üzerinde müzik klibi de mevcut.

“ice Digital Widescreen” sistemi, seçkin televizyon ve müzik seçeneklerinin yanı sıra 30’un üzerinde Disney filmini içeren etkileyici bir seçkiye sahip; bunlar arasında “Acemi Cadı/Bedknobs and Broomsticks”, “Mary Poppins”, “Bambi”, “Dumbo” ve “Güzel ve Çirkin/Beauty and the Beast” gibi klasiklerden “Sevimli Canavarlar/ Monsters Inc.”, “WALL-E”, “Kayıp Balık Nemo/ Finding Nemo”, “Yukarı Bak/Up” ve “Arabalar/Cars” gibi gişe rekoru kıran Disney/Pixar filmlerine kadar her şey var. Emirates ayrıca “Oyuncak Hikâyesi/Toy Story 1, 2 ve 3” ile “Narnia Günlükleri/ Chronicles of Narnia” filmlerinin özel DVD setlerini de sunuyor. Aralarında “Kung Fu Panda 2”, “Rio”, “Kırmızı Başlıklı Kız Kötülere Karşı/Hoodwinked 2: Hood vs Evil”, “Rango”, “Marslılar, Annem ve Ben/Mars Needs Moms”, “Gulliver’in Gezileri/Gulliver’s Travels”, “Justin Bieber: Asla Asla Deme/Justin Bieber: Never Say Never” filmlerinin de bulunduğu pek çok Hollywood filmi ve animasyonu da uçak içi eğlence sistemine dahil. Bütün çocuklar ve kendini genç hissedenler için Emirates her yaşta yolcunun son derece eğlenceli uçuş deneyimleri yaşayabileceği pek çok seçenek sunuyor.
Yaptığı yatırımlarla eğlence imkânlarını genişleten Emirates, tüm dünyadan zengin film, televizyon ve müzik koleksiyonuyla bu alanda sektör lideri konumunu koruyor. “ice Digital Widescreen” sistemi, tüm dünyadan 280’in üzerinde film, yüzlerce TV seçeneği ve klasikten çağdaşa binlerce müzik parçasıyla 1200’ün üzerinde eğlence kanalı sunuyor. “ice Digital Widescreen” Emirates’in tüm A380 ve Boeing 777 uçaklarında bulunuyor.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 153 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 66 ülkede 114 noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim