• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Emre Eldener'e Uluslararası görev

Emre Eldener'e Uluslararası görev
Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, ağır yük taşımacılığında kıtalar arası meslek örgütü olan Heavy Lift Group Başkanlığı'na seçildi.

Emre Eldener, Heavy Lift Group Başkanlığı'na seçildi

Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, ağır yük taşımacılığında kıtalar arası meslek örgütü olan Heavy Lift Group Başkanlığı'na seçildi.

Kıta Lojistics'ten yapılan yazılı açıklamada, barajlar, enerji santralleri, komple üretim tesisleri gibi büyük boyutlu yapılara yönelik adrese teslim proje ve ağır yük taşımacılığı sahalarında faaliyet gösteren firmalardan oluşan Heavy Lift Group Başkanlık görevine, daha önce Genel Sekreter olarak görev yapan Emre Eldener'in oy birliğiyle seçildiği bildirildi.

Açıklamada, Japonya'dan Suudi Arabistan'a, ABD'den Hindistan'a kadar dünyanın çok sayıda ülkesinde faaliyet gösteren örgütün tarihinde ilk kez bir Türk'ün Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildiği vurgulandı.

Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, birçok sektörde olduğu gibi lojistik alanında da Türk yöneticilerin uluslararası organizasyonlarda önemli mevkilere gelmeye başlamasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirerek, şunları kaydetti:

''Yaklaşık 50 üyesi bulunan Heavy Lift Group, ağır nakliye ve proje taşımacılığı konularında uzman, ülkelerinin önde gelen armatör, havayolu ve lojistik firmalarından oluşan 25 yıllık bir organizasyondur. Üyeler yılda iki kez toplanır, deneyimlerini paylaşır ve global olarak taşıma çözümleri üretmeyi hedefler. Dünya üzerinde gerçekleştirilen neredeyse tüm endüstriyel yatırım projelerinde mutlaka bir Heavy Lift Group üyesinin de emeği vardır. Bu grubun başkanlığına seçilmemiz, Kıta Logistics'in Türkiye sınırları dışında da bir başarı ve kabul gördüğü anlamına gelmektedir.''

emre_elender_kita_lojistik.jpg

DENİZ HABER AJANSI

www.DenizHaber.Com.tr

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.aksiyonhaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim