• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Emre Ray,10 adet TURKAR 4x4 aldı

Emre Ray,10 adet TURKAR 4x4 aldı
Emre Ray, Hisarlar Grup tarafından üretilen ‘Demiryolu Hat Bakım Onarım Aracı’ TURKAR EMERA’dan 10 adet satın aldı. Araçlar, firmanın yürütmekte olduğu demiryolu projelerinde kullanılacak.

1994 yılından bu yana enerji, inşaat, ulaştırma, haberleşme ve raylı sistemler konularında faaliyet gösteren Emre Ray, Hisarlar Grup tarafından üretilen ‘Demiryolu Hat Bakım Onarım Aracı’ TURKAR EMERA’dan 10 adet satın aldı. Araçlar, firmanın yürütmekte olduğu demiryolu projelerinde kullanılacak.

Türkiye’nin ilk yerli arazi aracının üreticisi olan Hisarlar Grup tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli 4x4’ü TURKAR’ın yeni üst yapılı aracı ‘Demiryolu Hat Bakım Onarım Aracı’ EMERA, son olarak 1994 yılından bu yana enerji, inşaat, ulaştırma, haberleşme ve raylı sistemler konularında faaliyet gösteren Emre Ray’ın envanterine girdi. Firma, demiryolu projelerinde kullanmak üzere toplam 10 adet TURKAR EMERA 4x4 satın aldı. Demiryolu üstyapı, elektrifikasyon, sinyalizasyon ve haberleşme hidroelektrik santralleri, enerji üretimi ve işletmesi, elektrik iletimi, dağıtımı, telekomünikasyon ve kablo şebekeleri, bina inşaatları ve alt yapı işleri konularında birçok projeyi hayata geçiren Emre Ray, satın alınan araçları yürütmekte olduğu projelerde kullanacak.

TURKAR EMERA 4x4 demiryollarının hizmetinde

Türkiye'nin ilk yerli 4x4’ü TURKAR’ın yeni üst yapılı aracı ‘Demiryolu Hat Bakım Onarım Aracı’ EMERA, hem karayolunda hem de rayda gidebiliyor. Ekiplerin demiryollarındaki arızalara ve bakım ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt verebilmesini sağlayan EMERA 4x4 en zorlu arazi ve iklim koşullarında dahi kullanılabiliyor ve gerektiğinde vagon çekici olarak da hizmet veriyor.

Her tür arazi ve iklim koşulunda hizmet verebilen TURKAR EMERA 4x4 özel aparatları sayesinde, çetin arazi koşullarında olduğu gibi, demiryolunda da atak ve güvenli bir sürüş olanağı sunuyor. Saatte 30-40 kilometre hızla geri gitme özelliği de bulunan araç, bünyesinde bulunan ve vagonların fren sistemi için kullanılan özel hava sistemi sayesinde gerek önden gerekse arkadan vagon çekmede büyük kolaylık sağlıyor. Ray üzerinde gidebilen 4x4 araç sayesinde, ihtiyaçlarını yurt dışından karşılayan kamu ve özel sektör kuruluşları artık yerli bir ürünü de güvenilir bir iş ortağı olarak kullanabilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim