• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Emys'ten 35 metrelik süper yat tasarımı

Emys'ten 35 metrelik süper yat tasarımı
İtalyan yat inşa devlerinden Emys, 22 ve 31 metrelik modellerinin örnek alındığı 35 metrelik bir yatın tasarımını açıkladı.

İtalyan yat inşa devlerinden Emys, 22 ve 31 metrelik modellerinin örnek alındığı 35 metrelik bir yatın tasarımını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Halihazırda Pisa Tersanesi'nde üretilmekte olan 22, 26 ve 31 metrelik yatların tasarımlarından yola çıkılarak üretimine başlanan 35 metrelik yatın dizel elektrik hibrit motora ve azimuth itiş gücü takımına sahip olacağı ifade edildi.
 
25 yıllık kaptan, armatör temsilcisi ve satış sonrası danışmanlığı tecrübelerine sahip olan Emys’in kurucusu Matteo Zanoni açıklamasında; en büyük gururlarının tasarladıkları yatların güvenliği, güvenilirliği ve rahatlığı olduğunu belirtirken, yeni 35 metrelik yat için “Güvenlik gövde tarafından öneriliyor, rahatlık ise hareket halindeyken de demirliyken de yolculuğu hemen hemen aynı kılan yalıtım sayesinde oluşuyor” dedi.

Şirketin bütün yatlarının Atlantik mesafesinde çalışabildiğini belirten Zanoni, 22 metrelik yatlarının bile 23 bin litrelik dizel depolara sahip olduğunu ifade etti. Bütün yatların Malta Cross sertifikalı gövdelerle üretildiğini bildiren Zanoni, üretilen yatlarının ayrıca Rina, Green Star Plus ve Comfort sertifikalarının da olduğunu söyledi. Şirketinin yatlarının dışarıdan bakıldığında aile görünümünü koruyacağını belirten Zanoni, bu görünümde tek ayrım noktasının yapısal bölmeler olduğunu bildirdi, yatların içlerinin ise tamamen müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yapıldığını söyledi.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim