• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

En ağır yük bir Türk'ün sorumluluğunda

En ağır yük bir Türk'ün sorumluluğunda
Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, ağır yük taşımacılığında kıtalararası en önemli meslek örgütü olan Heavy Lift Group’un başkanlığına seçildi.

EN AĞIR YÜK BİR TÜRK’ÜN SORUMLULUĞUNDA

Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, ağır yük taşımacılığında kıtalararası en önemli meslek örgütü olan Heavy Lift Group’un başkanlığına seçildi.

Barajlar, enerji santralleri, komple üretim tesisleri gibi dev boyutlu yapılara yönelik adrese teslim proje ve ağır yük taşımacılığı sahalarında faaliyet gösteren firmalardan oluşan Heavy Lift Group’un merkezi Amsterdam’da bulunuyor. Japonya’dan Suudi Arabistan’a, ABD’den Hindistan’a kadar dünyanın çok sayıda ülkesinde faaliyet gösteren örgütün tarihinde ilk kez bir Türk, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Antwerp’te kapalı oy sistemi ile gerçekleştirilen seçimde daha önce Genel Sekreter olarak görev yapan Emre Eldener oy birliği ile bu kez başkanlık görevi için seçildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kıta Lojistics Genel Müdürü Emre Eldener, birçok sektörde olduğu gibi lojistik alanında da Türk yöneticilerin uluslararası organizasyonlarda önemli mevkilere gelmeye başladığının olumlu bir gelişme olduğunun altını çizdi.

“Yaklaşık 50 üyesi bulunan Heavy Lift Group, ağır nakliye ve proje taşımacılığı konularında uzman, ülkelerinin önde gelen armatör, havayolu ve lojistik firmalarından oluşan 25 yıllık bir organizasyondur. Üyeler yılda iki kez toplanır, deneyimlerini paylaşır ve global olarak taşıma çözümleri üretmeyi hedefler. Dünya üzerinde gerçekleştirilen neredeyse tüm endüstriyel yatırım projelerinde mutlaka bir Heavy Lift Group üyesinin de emeği vardır. Bu grubun başkanlığına seçilmemiz, Kıta Logistics’in Türkiye sınırları dışında da bir başarı ve kabul gördüğü anlamına gelmektedir” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim