• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

En başarılı marina işletmesi: D-Marin

En başarılı marina işletmesi: D-Marin
D-Marin Göcek Marina “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2011” yarışmasında Marina İşletmeleri kategorisinde ödüle layık görüldü

En başarılı marina işletmesi: D-Marin

D-Marin Turgutreis Marina ile marinacılık sektörüne adım atan Doğuş Grubu’nun bünyesindeki D-Marin Göcek Marina, Eurobank Tekfen, Ekonomist ve Capital Dergileri işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin en başarılı Turizm Yatırımları” yarışmasında “Marina İşletmeleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. Turizm sektörü kapsamında yer alan ve Türkiye’nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği yarışmada, D-Marin Göcek Marina, turizm meslek kuruluşları, turizm ve yatırımcı dernekleri, araştırma firmaları, sektör temsilcileri, turizm ve köşe yazarlarından oluşan büyük jürinin değerlendirmesi sonucu ödüle layık görüldü. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katıldığı ödül töreninde, D-Marin adına D-Marin Marinalar Grubu Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan ve D-Marin Göcek Marina Müdürü Onur Ugan hazır bulundu.

Marinacılıkta Türkiye’nin en büyük yatırımcılarından biri haline gelen Doğuş Grubu, marina zincirlerine eklediği D-Marin Göcek ile Eurobank Tekfen, Ekonomist ve Capital Dergilerinin organizasyonuyla gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları” yarışmasında ‘Marina İşletmeciliği’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Turizm sektörü kapsamında yer alan ve Türkiye’nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği yarışmada, D-Marin Göcek Marina, turizm meslek kuruluşları, turizm ve yatırımcı dernekleri, araştırma firmaları, sektör temsilcileri, turizm ve köşe yazarlarından oluşan büyük jürinin değerlendirmesi sonucu ödüle layık görüldü.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katıldığı ödül töreninde, D-Marin adına D-Marin Marinalar Grubu Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan ve D-Marin Göcek Marina Müdürü Onur Ugan hazır bulundu.

Türkiye’de gerçekleşen en başarılı ve büyük turizm yatırımı ile, turizm sektöründe öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin belirlenerek oylandığı yarışmada, Büyük Turizm Yatırımları Ödülü, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Marina İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri (SPA), Kültür Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmelerinden olmak 11 farklı kategoride en başarılı yatırımlar ödüllendirildi.

D-Marin Göcek Marina’da, Doğuş marina işletmeciliği kapsamında kaliteli hizmetin sağlanması ve yatçılara çeşitli olanaklar sunmak amacıyla; plaj düzenlemesi, yatlara ücretsiz TV imkanı sağlanması, gölgelikli geniş bir otopark düzenlemesi gibi birçok yenilik gerçekleştirildi. Alışveriş mekanlarındaki restaurantlar, barlar, marka mağazalar yeni konseptleriyle tüm Göceklilerin ve bölgeyi ziyaret edenlerin hizmetine sunuldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim