• BIST 9454.9
  • Altın 2499.643
  • Dolar 32.5852
  • Euro 34.7859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

En büyük Motor üreticisinden yeni seri

En büyük Motor üreticisinden yeni seri
Piaggio'nun, Türkiye distribütörlüğünü yapan Ferco Motor'un Türkiye pazarına sunduğu Yeni Aprilia Tuono motosiklet, şık tasarımı ve güvenliğiyle dikkat çekiyor.
Avrupa'nın 1. dünyanın en büyük 4. motosiklet üreticisi olan Piaggio'nun Türkiye genel distribütörlüğünü yapan Ferco Motor'un Türkiye pazarına sunduğu Yeni Aprilia Tuono V4 R ABS, şimdi çok daha spor hatlara sahip, gelişmiş ve güvenli. SBK Superbike Dünya Şampiyonası'ndan dört ödülle ayrılan efsanevi RSV4'ün mirasını devralan en güçlü, en hızlı ve en sade seri, bu yenilenmeyle birlikte çok daha yüksek performans vaat ediyor. 
 
Sportif motosiklet tutkunları tarafından en fazla sevilen ve istenen iki silindirli motosiklet Tuono 1000 R tasarımıyla gündeme gelen Tuono serisi, şimdi de sadeliği temsil ederek geleneğine sadık kalan, yeni sportif performans motoruyla gündemde. 
 
Farklı seviyelere ayarlanabilen ve istendiğinde devre dışı bırakılabilen gelişmiş ABS fren sistemi ile Aprilia Tuono V4 R ABS, çok daha etkin bir güvenlik ortamı sunuyor. Kullanım rahatlığıyla da dikkat çeken motor, yol üzerinde üst düzey hakimiyet sağlıyor. 
 
Yüksek gidonlu ve parkur üzerinde rakipsiz olan Tuono superbike serisi, yolda da eğlenceli bir deneyim vaat ediyor. Daha önce RSV4 ile Superbike Dünya Şampiyonası'nda dört ödülün sahibi olan ve superbike sektöründe bir devrime imza atan Aprilia, Tuono V4 R ABS başarısını daha yükseğe taşımayı hedefliyor. 
 
Yeni Tuono V4 R, yol üzerinde çok daha yüksek bir sürüş konforu sunarken, sportif motor tasarımını anlayışını bir basamak yukarı taşıyor. Şimdiye dek üretilmiş en güçlü, en teknolojik ve daha önce görülmüş bütün tasarımların ötesinde keskinliğe sahip, görkemli bir araç olan V4 R ABS, bu segmentte yüksek gidonlu bir modelin izin verebileceği tüm konfor ve keyfi sunuyor. 
 
Her halinde "kusursuzluğu" bünyesinde taşıyan bir motosiklet arayan ve bütünlüğün peşinde koşanlar için özel olarak tasarlanan bu model siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Aprilia Tuono V4 R ABS'nin Türkiye satış fiyatı ise; Fiyatı 18.710 Euro.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim