• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

En çevreci lojistik firmaları ödüllendirilecek

En çevreci lojistik firmaları ödüllendirilecek
DKV Euro Service'nin sponsor olduğu ve lojistik sektöründe çevre dostu firmaların ödüllendirildiği "The Eco Performance Award"ta kazananlar 1 Temmuz'da belli olacak.

Lojistik sektörünün çevreci firmaları bu yıl sekizinci defa yapılacak olan Eko Performans Ödülü için yarışıyorlar. 24 Eylül 2014 tarihinde Almanya'nın Hannover şehrindeki Eko Performans töreninde ekolojik dengeyi gözeten firmalar ödüllendirilecek.

St. Gallen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Wolfgang Stölzle başkanlığındaki jüri, Andrea Abt (Siemens AG), Hans-Jörg Hager (Unternehmer-Colloguium), Dr. Alexander Hufnagl (DKV Euro Service), Vincent Kobesen (PTV Group), Dr. Marko Multhaupt (Continental), Katherina Reiche (Almanya Ulaşım Bakanlığı) ve Dr. Stephan Weng (Knorr-Bremse Systeme) tarafından oluşturuluyor.

Üstün performans ve şeffaflık da değerlendiriliyor

Jüri Başkanı Prof. Dr. Wolfgang Stölze, "Seçimi yaparken sadece bütünsel yaklaşıma ve sürdürülebilirlik bakımından üstün performansa değil, ayrıca şeffaflığa da bakıyoruz" diyor.

Alman merkezli uluslararası şirket DKV, yeşili korumaya gösterdiği özen ve bu konuyla ilgili bilinçlendirme çalışmalarıyla paralel olarak bu yıl da Eko Performans Ödülü'ne sponsor oldu.
 
Dalında bir marka haline gelen, İsviçre St. Gallen Üniversitesi'nin bilimsel destekçisi olduğu Eko Performans Ödülü, 2007 yılından bu yana veriliyor. Sosyal ve çevresel duyarlılığa sahip olan firmalara verilen ödülün toplam tutarı ise 10 Bin Euro. 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim