• BIST 9439.86
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

En iyi şirket TAV, En iyi CEO Sani Şener

En iyi şirket TAV, En iyi CEO Sani Şener
41. Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener Türkiye’nin “en iyi CEO”su olarak gösterildi.

Şener’in yönetimindeki TAV Havalimanları da yatırımcı ilişkileri alanında “Türkiye’nin en iyi şirketi” olarak seçildi.

Dünya genelinde 16 bin fon yöneticisinin değerlendirmesiyle bu yıl 41.’si düzenlenen Thomson Reuters Extel’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, “Yatırımcı İlişkileri alanında TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener Türkiye’nin “en iyi CEO’su” seçildi. Şener ayrıca Avrupa Ulaştırma Sektörü arasında da ilk üç CEO arasında yer aldı. Şener yönetimindeki TAV Havalimanları aynı ankette “en iyi şirket” olurken, Avrupa ulaştırma sektöründe de beşinci sırada yer aldı. Ayrıca TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş en iyi CFO alanında Türkiye’de 2. seçilirken, Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen “en iyi yatırımcı ilişkileri yetkilisi” alanında birinci oldu.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: “Yatırımcı İlişkileri’ne çok önem veriyoruz. Çünkü yatırımcılarımız bir fiil şirket yönetiminde yok. Onların her zaman bize ve bilgilerimize ulaşabilmesi lazım. Biz bunu sağlıyoruz. Ödüller aslında birer sembol, çalışanlarımızı motive ediyor. Ben esasen tüm operasyönel ve finansal yöneticilerimizi ve de onların başarılarını çok doğru ve açık bir şekilde yatırımcılarımıza ileten Yatırımcı İlişkileri Departmanımızı kutluyorum. Bu onların başarısıdır” dedi.

Thomson Reuters Extel’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş “Türkiye’de Yatırımcı İlişkileri Alanından En iyi CFO - ikinci ” (Avrupa ulaştırma sektöründe dördüncü),TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” (Avrupa ulaştırma sektöründe ikinci), TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Müdürü Ali Özgü Caneri “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi – sekizinci” (Avrupa ulaştırma sektöründe onbirinci), TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Müdürü Besim Meriç  “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi – onüçüncü” (Avrupa ulaştırma sektöründe onyedinci) seçildi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim