• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

En iyi tabletler Turkcell hızını hak eder

En iyi tabletler Turkcell hızını hak eder
Turkcell, “herkese mobil internet” stratejisi doğrultusunda, müşterilerine en yeni tabletleri sunmaya devam ediyor.

En iyi tabletler Turkcell hızını hak eder

Turkcell, “herkese mobil internet” stratejisi doğrultusunda, müşterilerine en yeni tabletleri sunmaya devam ediyor.

Dünyanın en ince tableti Samsung Galaxy Tab 10.1 başta olmak üzere her boyutta, en iyi tablet alternatifleri, en avantajlı internet paketleriyle Turkcell’de. Samsung’un 10.1 inçlik Galaxy’sinin yanında 5 inç ekranlı Dell Streak 5 ve 7 inç ekranlı HTC Flyer da Ağustos ayında Turkcell müşterileriyle buluşuyor. Tablet fırsatları, Turkcell 3G hızında avantajlı internet paketleriyle birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’nde

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, müşterilerinin yenilikçi ve öncü ürünleri Turkcell 3G hızıyla kullanabilmeleri için çok avantajlı ve alternatifli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Turkcell müşterileri, yeni Samsung Galaxy Tab 10.1’in yanı sıra 7 inç ekranlı HTC Flyer ve 5 inç ekranlı Dell Streak 5alternatifleri ile Turkcell 3G hızında maksimum tablet deneyimi yaşayabilecekler.

Dünyanın en ince tableti Samsung Galaxy Tab 10.1 ilk kez ve sadece Turkcell’de

Turkcell, 8.6 milimetrelik dünyanın en ince mobil tableti Samsung Galaxy Tab 10.1’i 15 Ağustos 2011 itibariyla hayata “dokunmak” isteyenlerin beğenisine sunuyor. 1.0GHz Çift Çekirdek işlemcisiyle yalnızca 565 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy Tab 10.1, sözleşmeli olarak her ay, 250 MB interneti ile ayda sadece 75 TL’ye alınabilecek. Ayrıca dileyen müşteriler 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleriyle de Samsung Galaxy Tab 10.1’e sahip olabilecekler. Galaxy Tab ile tablet dünyasına yeni bir boyut getiren Samsung, cihazın 10.1 inçlik yeni versiyonunda aynı zamanda, Android işletim sisteminin son sürümü (Honeycomb 3.1) ile Adobe Flash desteği ve Full HD özelliği de sunuyor.

HTC Flyer Turkcell 3G farkıyla

Tüm dünyada büyük ilgi gören HTCFlyer , not almaya, çizim yapmaya, hatta gerektiğinde dijital dokümanları imzalamaya olanak sağlayan bir kaleme sahip. Turkcell 3G kalitesi ve hızıyla, üstelik en avantajlı fiyatlarla müşterisine sunulacak olan HTC Flyer, Turkcell İletişim Merkezleri’nden 24 ay sözleşmeli olarak her ay 250 MB interneti ile ayda sadece 75 TL’ye alınabilecek. 10 Ağustos’ta başlayacak kampanyada dileyen aboneler, HTC Flyer’a 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleriyle de sahip olabilecekler.

Küçük Tablet Sevenlere Turkcell’den “Küçük Dev” Dell Streak 5

Dell Streak 5, 1 Ghz’lik işlemcisi ve 5 inç’lik ekranı ile uygulamalar üzerinde oldukça yüksek bir performansa sahip. Aynı zamanda 5Mp’lik kamerasıyla yüksek kalitede fotograf çekme, konuşma ve SMS alıp gönderme özellikleri ile de oldukça kullanışlı..

10 Ağustos’ta başlayacak kampanyda 24 ay sözleşmeli olarak, her ay 250 MB interneti ile ayda sadece 43 TL’ye sunulan Dell Streak 5’in yine Turkcell avantajlarıyla 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleri de mevcut.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim