• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

En şık üniforma Rus kabin görevlilerinde

En şık üniforma Rus kabin görevlilerinde
Avrupa’nın bir numaralı uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner’ın en son anketinde 1200’den fazla seyahatsever, Avrupa’da üniforması en şık havayolunu seçti.

 

Gökyüzünde şıklık araştırmasında, Rus havayolu Aeroflot’un üniformaları en şık üniforma seçilirken, İngiliz British Airways’in üniformaları ikinci ve Alman Lufthansa’nın üniformaları da üçüncü sırada yer aldı.
 
Avrupa’nın önemli başkentlerinde moda haftaları düzenlenirken, kullanıcılarına en hesaplı uçak bileti alternatiflerini sunan arama motoru Skyscanner, kabin görevlileri en şık olan Avrupalı havayollarını araştırarak modanın nabzını gökyüzünde tuttu. Skyscanner’ın 1200’ü aşkın seyahatseverin katıldığı anket sonuçlarına göre Avrupa’nın en şık kabin görevlileri kırmızı üniformalarıyla Rus Aeroflot Hava Yolları’nda. Aeroflot Havayolları’nın ardından ikinci sırayı mavi-beyaz-kırmızı renkli üniformalarıyla İngiliz British Airways Havayolları’nın kabin memurları alıyor.
 
Diğer yandan Alman Havayolu Luftansa, mavi üniforma ve sarı fular ile stil sahibi olmalarıyla tanınan Fransızların önüne geçerek üçüncü sırada bulunuyor. Luftansa’yı şıklıkları ile ünlü Fransız Havayolu Air France izlerken, Finlandiyalı Fin Havayolları da beşinci sıradan en şıkların arasına dahil oluyor.
 
En Şık Havayolları
Aeroflot                                           
British Airways                            
Lufthansa
Air France                                       
Finnair                                               
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim